1 990 041 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lőrincz Kende - Bőrgyógyász, Nemigyógyász, Kozmetológus

Dr. Lőrincz Kende

4.98 | 88 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az...

Tovább olvasom
Dr. Lőrincz Kende - Bőrgyógyász, Nemigyógyász, Kozmetológus

Dr. Lőrincz Kende

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikájá...

Tovább olvasom
Csalogány Orvosi Központ
1027 Budapest, II. kerület, Csalogány utca 3./D l.emelet 2 (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. 

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozom. 2017-ben tudományos (PhD) fokozatot szereztem, majd 2019-ben sikeres bőrgyógyászat- nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. 2020. januárjától osztályvezetői kinevezésben részesültem a klinika általános bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályán.

A járóbeteg ellátás során a pikkelysömörre, nemi úton terjedő betegségekre és bőrdaganatok ellátására specializálódott ambulanciák munkájában veszek részt. A manuális készségeimet leginkább a klinika onkodermatológiai rendelésének köszönhetően fejlesztettem, így folyékony nitrogénes fagyasztás, elektromos késsel/ diathermiával végzett beavatkozások elvégzésében, illetve anyajegyek és különböző típusú bőrnövedékek eltávolításában nagy jártassággal rendelkezem. Emellett műtéttechnikai tudásomat a Szent István Kórház Plasztikai sebészetén eltöltött plasztika- és égéssebészeti szakmai gyakorlatomon mélyítettem.

A betegellátás mellett a kutatómunkában is aktív vagyok. Több klinikai gyógyszervizsgálatban veszek részt, mely mellett az alapkutatásban főbb érdeklődési területeim a daganatképződéshez és bőröregedéshez kapcsolhatók. Emellett oktatói tevékenységet is folytatok, mely során a magyar mellett angolul és németül tartok gyakorlatokat és előadásokat egyetemi hallgatóknak.

A páciensek vizsgálatakor az alaposság jellemez, mely során a bőrtünetek, kórtörténet és az esetleges rejtőzködő társbetegségek közötti összefüggések felderítése a célom. A komplex szemlélet mellett igyekszem a legegyszerűbb és leggyorsabban ható kezelést felkínálni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A manuális beavatkozásoknál a precizitásra és biztonságosságra fektetem a hangsúlyt a legkedvezőbb esztétikai eredmények elérése érdekében.

Specializáció

 • Pikkelysömör kezelése
 • STD szűrés
 • Bőrdaganatok diagnosztizálása és kezelése
 • Folyékony nitrogénes fagyasztás
 • Elektromos késsel/diathermiával végzett beavatkozások elvégzése
 • Anyajegyek diagnosztizálása és eltávolítása

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinika

Tanulmányok

 • 2019 Bőrgyógyászat, nemigyógyászat, kozmetológia szkvizsga
 • 2017 Tudományos PhD fokozat
 • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4.98 az 5-ből
88 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.99
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 4.99

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Doktor úr visszatérő páciensének mondhatom magam. Mint minden alkalommal, tegnap is remek volt a szolgáltatás minősége. Doktor úr szakmaisága mellett, kedvessége minden alkalommal elégedett távozást eredményez.
Ahogy az eddigiekben sem, ez alkalommal sem volt kellemetlen tapasztalatom.
Eszter
2021. december
Kedvesség, szakértelem, gyorsaság, megnyugtató kisugárzás.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
Nagyon alapos ellátást kaptam, részletes tájékoztatással a problémámról. Nagyon segítőkész, és felnőttként kezelt, ami sajnos sok orvosnál nem jellemző. Minden kérdésemre részeletesen és kedvesen válaszolt.
-
Bence
2021. szeptember
Maga az orvos magabiztossága és a személyisége.
Az első tű szúrás, de utána semmit se éreztem (szerintem ez normális). Profi munka volt. :)
Petra
2021. szeptember
A Doktor úr hozzáértése, kedvessége
Nem volt
Mercédesz
2021. július
Minden kérdésemre készséggel és türelmesen, részletesen válaszolt a doktor úr!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Minden rendben volt.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Anyajegyvizsgálat, majd anyagjegy-eltávolítás céljából kerestem fel doktor urat. Minden látogatásom alkalmával igazán kedves és segítőkész volt. A végeredménnyel pedig maximálisan elégedett vagyok.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
A doktor úr teljes körűen körbejárta a problémát és érthető, kimerítő tájékoztatást adott
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Kontroll vizsgálaton voltam, de talált egy új, nem túl komoly, de akkor egy mini beavatkozást igénylő problémát, amit helyben kezelt is. Így, egy kicsit hosszabb ideig voltam bent mint általában. De örülök hogy nem sajnálta az időt, és alapos ellátást biztosított. Mint mindig, most is kellemes légkört teremtett a rendelőben, jó élmény volt.
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése