2 380 992 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lőrincz Kende - Bőrgyógyász, Nemigyógyász, Kozmetológus

Dr. Lőrincz Kende

4.98 | 93 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az...

Tovább olvasom
Dr. Lőrincz Kende - Bőrgyógyász, Nemigyógyász, Kozmetológus

Dr. Lőrincz Kende

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikájá...

Tovább olvasom
Csalogány Orvosi Központ
1027 Budapest, II. kerület, Csalogány utca 3./D l.emelet 2 (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lőrincz Kende PhD bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos magánrendelése. 

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozom. 2017-ben tudományos (PhD) fokozatot szereztem, majd 2019-ben sikeres bőrgyógyászat- nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. 2020. januárjától osztályvezetői kinevezésben részesültem a klinika általános bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályán.

A járóbeteg ellátás során a pikkelysömörre, nemi úton terjedő betegségekre és bőrdaganatok ellátására specializálódott ambulanciák munkájában veszek részt. A manuális készségeimet leginkább a klinika onkodermatológiai rendelésének köszönhetően fejlesztettem, így folyékony nitrogénes fagyasztás, elektromos késsel/ diathermiával végzett beavatkozások elvégzésében, illetve anyajegyek és különböző típusú bőrnövedékek eltávolításában nagy jártassággal rendelkezem. Emellett műtéttechnikai tudásomat a Szent István Kórház Plasztikai sebészetén eltöltött plasztika- és égéssebészeti szakmai gyakorlatomon mélyítettem.

A betegellátás mellett a kutatómunkában is aktív vagyok. Több klinikai gyógyszervizsgálatban veszek részt, mely mellett az alapkutatásban főbb érdeklődési területeim a daganatképződéshez és bőröregedéshez kapcsolhatók. Emellett oktatói tevékenységet is folytatok, mely során a magyar mellett angolul és németül tartok gyakorlatokat és előadásokat egyetemi hallgatóknak.

A páciensek vizsgálatakor az alaposság jellemez, mely során a bőrtünetek, kórtörténet és az esetleges rejtőzködő társbetegségek közötti összefüggések felderítése a célom. A komplex szemlélet mellett igyekszem a legegyszerűbb és leggyorsabban ható kezelést felkínálni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A manuális beavatkozásoknál a precizitásra és biztonságosságra fektetem a hangsúlyt a legkedvezőbb esztétikai eredmények elérése érdekében.

Specializáció

 • Pikkelysömör kezelése
 • STD szűrés
 • Bőrdaganatok diagnosztizálása és kezelése
 • Folyékony nitrogénes fagyasztás
 • Elektromos késsel/diathermiával végzett beavatkozások elvégzése
 • Anyajegyek diagnosztizálása és eltávolítása

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinika

Tanulmányok

 • 2019 Bőrgyógyászat, nemigyógyászat, kozmetológia szkvizsga
 • 2017 Tudományos PhD fokozat
 • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4.98 az 5-ből
93 értékelés alapján
5 csillag
99 %
4 csillag
1 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.99
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.96
Megfelelő volt az ellátásod? 4.98

Részletes vélemények

Dzsenifer
2022. április
A várakozási idő alatt volt lehetőségem mindent megkérdezni, ami az ellátásomon kívül esett. Anyajegylevételre mentem, de az arcomon lévő aknéra, és komedókra is jutott idő, mindent alaposan átbeszéltünk, a műtét sem volt kellemetlen. Nagy pánikkal érkeztem, ugyanis félek az ehhez hasonló beavatkozásoktól, de a végén felszabadultan, és elégedetten távoztam.:)
-
Laszlo
2022. március
Utobbi evek legkellemesebb magan eü elmenyem. Dr. Lörincz Kende, koszonom.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Doktor úr visszatérő páciensének mondhatom magam. Mint minden alkalommal, tegnap is remek volt a szolgáltatás minősége. Doktor úr szakmaisága mellett, kedvessége minden alkalommal elégedett távozást eredményez.
Ahogy az eddigiekben sem, ez alkalommal sem volt kellemetlen tapasztalatom.
Eszter
2021. december
Kedvesség, szakértelem, gyorsaság, megnyugtató kisugárzás.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
Nagyon alapos ellátást kaptam, részletes tájékoztatással a problémámról. Nagyon segítőkész, és felnőttként kezelt, ami sajnos sok orvosnál nem jellemző. Minden kérdésemre részeletesen és kedvesen válaszolt.
-
Bence
2021. szeptember
Maga az orvos magabiztossága és a személyisége.
Az első tű szúrás, de utána semmit se éreztem (szerintem ez normális). Profi munka volt. :)
Petra
2021. szeptember
A Doktor úr hozzáértése, kedvessége
Nem volt
Mercédesz
2021. július
Minden kérdésemre készséggel és türelmesen, részletesen válaszolt a doktor úr!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Minden rendben volt.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Anyajegyvizsgálat, majd anyagjegy-eltávolítás céljából kerestem fel doktor urat. Minden látogatásom alkalmával igazán kedves és segítőkész volt. A végeredménnyel pedig maximálisan elégedett vagyok.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése