1 079 673 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szokolai Erzsébet - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Szokolai Erzsébet

(227)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szokolai Erzsébet bőrgyógyászként, kozmetológusként dolgozik. 2011 óta végez digitális dermatoszkóppal anyajegy- és bőrrák-szűrést. Nagy gyakorlatot szerzett különböző lézeres terápiákban is (pl.: kézsebészet, szőrtelenítés, tetoválás eltávolítása)...

Tovább olvasom
Dr. Szokolai Erzsébet - Bőrgyógyász, Kozmetológus

Dr. Szokolai Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szokolai Erzsébet bőrgyógyászként, kozmetológusként dolgozik. 2011 óta végez digitális dermatoszkóppal anyajegy- és bőrrák-szűrést. Nagy gyakorlatot szerzett különböző lézeres terápiákban is (pl.: kézsebészet, szőrtelenítés, tetoválás eltávolítása), a kozmetológusként pedig sok mindenben segíthet, hogy jobban érezd...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szokolai Erzsébet bőrgyógyászként, kozmetológusként dolgozik. 2011 óta végez digitális dermatoszkóppal anyajegy- és bőrrák-szűrést. Nagy gyakorlatot szerzett különböző lézeres terápiákban is (pl.: kézsebészet, szőrtelenítés, tetoválás eltávolítása), a kozmetológusként pedig sok mindenben segíthet, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A Doktornő olyan modern esztétikai kezeléseket is folytat, mint mélyhámlasztás, ráncfeltöltés, rejuvenació (arcfiatalítás) és mezoterápia, amely a hajhullás kezelésére, zsírtalanításra és arcfiatalításra jó. Természetesen a "megszokott" bőrproblémákon is tud segíteni: kezeli az aknés bőrt, a szemölcsöket, valamint a bőr viszketését, allergiás reakcióit is. A Doktornő azokat a nemi úton terjedő betegségeket is kezeli, amelyeknek első tünetei a bőrön, illetve a nyálkahártyán jelennek meg, venerológiával is foglalkozik. ! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a hajbetegségek, fejbőr betegségeinek kivizsgálása 2 alkalmat vesz igénye, az alábbi párosítás szerint: hétfő-csütörtök; kedd-péntek; vagy péntek-hétfő. Ilyenkor mindkét alkalommal délelőtti időpontra kellene jönni.

Klinika: Pre-Pharma

Specializáció

 • bőrrák szűrés (dermatoszkoppal)
 • venerológia (nemi betegségek kezelése)
 • kozmetológia
 • mélyhámlasztás
 • rejuvenació (arcfiatalítás)
 • mezoterápia (hajhullás kezelése, zsírtalanítás, arcfiatalítás)
 • ráncfeltöltés
 • gyermek bőrgyógyászat

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvos Kar: diploma (1983)
 • SOTE Bőrklinika bőrgyógyász-venereológia-kozmetológia szakvizsga (1987)
 • SOTE Bőrgyógyászati Klinika, Heim Pál Kórház szakmai gyakorlat (1983-1987)

Vélemények

227 értékelés
2016. március
A Doktornőt régóta ismerem gondolom, nem kaptam volna olyan időpontot tőle amikor nincs rendelés.
2016. február
A korábbi problémákról is beszélgettünk. és részletesen átnézte, sőt rákérdezett a vitt ambuláns papírokat
Nem volt semmi kellemetlen, csak jót tudok mondani.
2016. február
Tisztaság
Három percet voltam a rendelőbe még helyel sem kínáltak és azzal a lendülettel ki is raktak, ezek után közölte az asszisztens, hogy 10000-Ft. Nagyon köszönöm !
2016. február
2016. január
2016. január
Rendelőben töltött idő 5-10 perc.
2016. január
2015. december
alapos kivizsgálás, mint mindig, Szokolai és Vas Doktornők szuper csapat!:)
2015. december
2015. december
Baráti.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése