962 955 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tihanyi Erzsébet -

Dr. Tihanyi Erzsébet

(41)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tihanyi Erzsébet bőrgyógyász segíthet Neked, ha alapvető bőrproblémáid vannak vagy a bőrrák kialakulásától félsz. Keresd fel rendelőjét, ha viszket a bőröd, és szeretnéd kideríteni, miért; le szeretnéd szedetni a szemölcsöd; vagy ki szeretnéd derít...

Tovább olvasom
Dr. Tihanyi Erzsébet -

Dr. Tihanyi Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tihanyi Erzsébet bőrgyógyász segíthet Neked, ha alapvető bőrproblémáid vannak vagy a bőrrák kialakulásától félsz. Keresd fel rendelőjét, ha viszket a bőröd, és szeretnéd kideríteni, miért; le szeretnéd szedetni a szemölcsöd; vagy ki szeretnéd deríteni, daganatos-e a bőröd, esetleg veszélyes-e valamelyik anyajegyed....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tihanyi Erzsébet bőrgyógyász segíthet Neked, ha alapvető bőrproblémáid vannak vagy a bőrrák kialakulásától félsz. Keresd fel rendelőjét, ha viszket a bőröd, és szeretnéd kideríteni, miért; le szeretnéd szedetni a szemölcsöd; vagy ki szeretnéd deríteni, daganatos-e a bőröd, esetleg veszélyes-e valamelyik anyajegyed. A Doktornő emellett az allergiás reakciók okát is kideríti, hogy aztán a helyes kezeléssel segíthessen. Akkor is menj el hozzá, ha aknés a bőröd, és nem tudod, mit kezdj vele, neki biztos van valami jó tippje!

Klinika, ahol rendel: Vitalorg Szakorvosi Magánrendelő

Specializáció

 • Anyajegy vizsgálat
 • Szemölcs kezelés
 • Aknés bőr
 • Allergiás reakciók kivizsgálása, kezelése
 • Bőrviszketés
 • Bőrdaganatok kezelése
 • Lézeres kezelések

Tanulmányok

 • 1979 - Pécsi Orvostudományi Egyetem

Vélemények

41 értékelés
2016. május
2014. július
Nagyon alapos ,,kedves , hasznos tanácsokat adott !
2014. július
Ahogy lehetett olvasni az értêkelêseket,bebizonyosodott,hogy valòban rendkìvűl alapos és körűltekintő a Dr.Nő!
2014. június
2014. június
2014. május
Alapos
Nem jutott rám elég idő, mert elhúzódott a rendelés
2014. május
2014. április
Nagyon alapos, atfogo es reszletes kivizsgalas volt. Minden kerdesemre valaszt kaptam. A doktorno nagyon kedves es hatarozott, szivesen jovok vissza kontrollra.
2014. április
2014. február
Nagyon reszletes vizsgalat, magyarazat, tanacsok!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése