1 882 809 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth Gyöngyi -

Dr. Tóth Gyöngyi

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Gyöngyi bőr és nemigyógyász, kozmetológus magánrendelése. Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 2004-ben. Az egyetem elvégzése után a Miskolci Semmelweis Kórház, majd az Állami Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati Oszt...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Tóth Gyöngyi -

Dr. Tóth Gyöngyi

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Gyöngyi bőr és nemigyógyász, kozmetológus magánrendelése. Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 2004-ben. Az egyetem elvégzése után a Miskolci Semmelweis Kórház, majd az Állami Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati Osztályán dolgozott. Jelenleg a XI. kerületi Szakorvosi Rendelőintézet B...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Gyöngyi bőr és nemigyógyász, kozmetológus magánrendelése.
Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 2004-ben. Az egyetem elvégzése után a Miskolci Semmelweis Kórház, majd az Állami Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati Osztályán dolgozott. Jelenleg a XI. kerületi Szakorvosi Rendelőintézet Bőrgyógyászatának munkatársa. Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakvizsgával és orvosi lézer tanfolyammal rendelkezik. Fő érdeklődési területe: általános bőrgyógyászat, kozmetológia. A Magyar Dermatológiai Társaság és a Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének tagja.

Specializáció

  • Kozmetológia
  • Orvosi lézer

Tanulmányok

  • 2004 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvos
  • 2009 bőrgyógyászat szakvizsga

Tagságok

  • Magyar Dermatológiai Társaság
  • Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesület

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


2011. október
Udvarias, és segítőkész hozzáállás.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése