1 869 213 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Várkonyi Viktória - Bőrgyógyász

Dr. Várkonyi Viktória

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

1970-ben Summa cuma laude eredménnyel fejeztem be egyetemi tanulmányaimat Budapesten, a jelenlegi Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1970-ben kezdtem el dolgozni az Országos Bőr-és Nemikórtani Intézetben (OBNI). 1973-ban szakvizsgáztam kitűnő e...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Várkonyi Viktória - Bőrgyógyász

Dr. Várkonyi Viktória

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

1970-ben Summa cuma laude eredménnyel fejeztem be egyetemi tanulmányaimat Budapesten, a jelenlegi Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1970-ben kezdtem el dolgozni az Országos Bőr-és Nemikórtani Intézetben (OBNI). 1973-ban szakvizsgáztam kitűnő eredménnyel a bőr-és nemigyógyászat, kozmetológiából. Hosszú pályafut...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1970-ben Summa cuma laude eredménnyel fejeztem be egyetemi tanulmányaimat Budapesten, a jelenlegi Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1970-ben kezdtem el dolgozni az Országos Bőr-és Nemikórtani Intézetben (OBNI). 1973-ban szakvizsgáztam kitűnő eredménnyel a bőr-és nemigyógyászat, kozmetológiából. Hosszú pályafutásom alatt az OBNI fekvőbeteg ellátását biztosító egyetemi Bőrklinika különböző osztályain dolgoztam, 1980-tól részlegvezetőként. Az OBNI-ban 1986-tól 1994-ig szervezési és módszertani osztályvezetőként, majd ezt követően általános igazgató helyettesként dolgoztam. 1990-ben tudományos minősítést szereztem (kandidátusi értekezés), amelyet lábszárfekély témakörből írtam. Az adminisztratív feladatok mellett pályafutásomat nagymértékben befolyásolta az, hogy 1985-ben csatlakoztam a HIV/AIDS terjedése elleni küzdelemhez. A tünetmentes HIV fertőzött betegekkel való foglalkozást kihívásnak tekintettem. 1991-ben megszerveztem az Országos Bőr-és Nemikórtani Intézetben az ország első STD ambulanciáját, amelyet nemcsak irányítottam, hanem kivettem részemet a betegek ellátásban is. Fontos feladatnak tekintettem a terület iránt érdeklődő fiatal orvosok tanítását, a betegek javát szolgáló szemlélet átadását. Elsődleges érdeklődési területem ennek megfelelően a nemi betegségek, a nemi érintkezéssel közvetített egyéb fertőzések (STI/STD -angol elnevezés rövidítése), a nemi tájék egyéb nem fertőzéses eredetű megbetegedései.

Specializáció

 • Szexuális úton terjedő betegségek
 • HPV

Tanulmányok

 • 1973 nemibetegségek és kozmetológia szakvizsga
 • 1970 Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar

Tagságok

 • Magyar STD Társaság
 • Magyar Dermatológiai Társulat
 • Szülészeti Nőgyógyászati Prevenciós Társaság
 • Alpok- Danubia-Adria Board

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése