1 076 127 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zubek Krisztina -

Dr. Zubek Krisztina

(24)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Zubek Krisztina bőr- és nemi gyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok. Forduljon hozzám bizalommal, ha ekcémás a bőre, ha csalánkiütések jelentek meg a testén vagy ha allergiás bőrreakció gyötri. Klinika, ahol rendel: Dermatica, Anyajegyszűrő közpo...

Tovább olvasom
Dr. Zubek Krisztina -

Dr. Zubek Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Zubek Krisztina bőr- és nemi gyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok. Forduljon hozzám bizalommal, ha ekcémás a bőre, ha csalánkiütések jelentek meg a testén vagy ha allergiás bőrreakció gyötri. Klinika, ahol rendel: Dermatica, Anyajegyszűrő központ

Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Zubek Krisztina bőr- és nemi gyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok. Forduljon hozzám bizalommal, ha ekcémás a bőre, ha csalánkiütések jelentek meg a testén vagy ha allergiás bőrreakció gyötri.

Klinika, ahol rendel: Dermatica, Anyajegyszűrő központ

Specializáció

  • ekcéma kezelése
  • csalánkiütés (urticaria) kezelése
  • allergiás bőrbetegségek kezelése

Tanulmányok

  • 1992 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos
  • 2002 bőrgyógyászat (bőr-, nemibetegségek és kozmetológia) szakvizsga

Vélemények

24 értékelés
2016. december
A bőrünkön megjelenő bármilyen kóros elváltozás azért rosszabb egyéb bajainknál, mert nem lehet eltitkolni, ettől feszélyezetté válunk. Megnyugtató az orvos megértése, ha szívélyesen átsegít a személyiségünket befolyásoló kényelmetlenségen. Dr Zubek Krisztina a legkedvesebb és legszeretetreméltóbb orvos, akivel valaha is találkoztam, idős koromig... Felismerte a rosszindulatú bőrkinövést, s annak eltávolítása után gondos utókezelésben részesített. Orvosi rendelőbe általában rettegve lép be az ember, nála azonban minden elvárásnál magasabb szintű érdeklődéssel és odaadással találkozhat a paciens. pedigrendelőbe általában rettegve megy az ember
2015. május
2015. április
2015. április
Nagyon segítőkész orvos, biztosan hozzá fogok menni a jövőben, ha bőrgyógyászati gondom lesz. Már egy nap után javult az állapotom a kezeléssel.
2015. április
A doktornő nagyon alapos volt.
2015. március
A doktornő Nagyon kedves volt és közvetlen.
2015. március
A doktornő kedves volt, és az orvosi ellátással elégedett vagyok.
A megbeszélt időponthoz képest 20 perc várakozási idő az orvos késése miatt.
2015. február
Nagyon türelmes, kedves és alapos a doktornő, figyelme mindenre kiterjed, továbbá kitünő szakértelemmel bír.
A vizsgálóban igen hűvös volt.
2015. január
A doktornő lemondta a rendelést sms ben így feleségem dec 31 én és utána ellátatlan maradt Még a telefonos konzultáciòs lehetőség se valòsulhatott meg. Tehát nagyon rossz a tapasztalatom. Dec. 31. én Õnöknél lnem működött a gyogyító szolgálat.
2014. december
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése