1 886 433 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sólyom Katalin -

Dr. Sólyom Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, román
Bemutatkozás

28 éves orvosi és 15 éves bőrgyógyász tapasztalatom segít abban, hogy pácienseimet ne csupán bőrbetegnek tekintsem, hanem embertársaimnak, akiknek teljes szaktudásommal, megértéssel és jó szándékkal szeretnék segíteni gyógyulásuk és egészségük megtartá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Sólyom Katalin -

Dr. Sólyom Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, román
Bemutatkozás

28 éves orvosi és 15 éves bőrgyógyász tapasztalatom segít abban, hogy pácienseimet ne csupán bőrbetegnek tekintsem, hanem embertársaimnak, akiknek teljes szaktudásommal, megértéssel és jó szándékkal szeretnék segíteni gyógyulásuk és egészségük megtartása érdekében. Arra törekszem, hogy pácienseim érezzék magukat szakma...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

28 éves orvosi és 15 éves bőrgyógyász tapasztalatom segít abban, hogy pácienseimet ne csupán bőrbetegnek tekintsem, hanem embertársaimnak, akiknek teljes szaktudásommal, megértéssel és jó szándékkal szeretnék segíteni gyógyulásuk és egészségük megtartása érdekében. Arra törekszem, hogy pácienseim érezzék magukat szakmailag biztonságban, emberi közelségben, környezetemben felszabadultan. Ennek érdekében holisztikus szemléletben, színvonalas szakmai háttérrel végzem a vizsgálatokat és kezeléseket. Tevékenységeim közé bevezettem néhány olyan komplementer módszert, amely munkám teljességét biztosítja. Kozmetológiai téren rendelésem specialitása a BIODINAMIKUS ORVOS-KOZMETIKAI kezelés. Orvos édesapám, valamint nagyra becsült, kiváló oktatóim szakmai igényességben, kötelességtudatban, emberségben nyújtott példás munkásságát szeretném követni. Speciális érdeklődési területeim: bőrsebészet, bőrdaganatok, lézerterápia, kozmetológia.

Specializáció

  • akne, pattanás kezelése
  • biolifting
  • hajhullást okozó szörtüszőatka vizsgálata és kezelése
  • kóros hajhullás kezelése

Tanulmányok

  • 1993 bőr-nemigyógyászat és kozmetológiai szakvizsga
  • 1981 Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése