648 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Széna Andrea -

Széna Andrea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1994-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben bőrgyógyászatból, 2014-ben allergológiából és klinikai immunológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a győri Petz Aladár Me...

Tanulmányok

  • 1994 Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi diploma
  • 2001 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 2014 allergológia és klinikai i...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1994-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben bőrgyógyászatból, 2014-ben allergológiából és klinikai immunológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szakorvos munkatársaként dolgozik. Emellett magánrendeléseket is vezet a városban és környékén.

Tanulmányok

  • 1994 Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi diploma
  • 2001 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 2014 allergológia és klinikai immunológia szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése