2 377 785 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szepes Éva -

Dr. Szepes Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett Summa cum laude minősítéssel 1968-ban. Ugyanebben az évben került a pécsi Bőrklinikára, ahol 1971-ben szakvizsgázott, majd Mikológiából képesítést szerzett 1980-ban. Előbb tanársegédként majd osztályvezető adjun...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Szepes Éva -

Dr. Szepes Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett Summa cum laude minősítéssel 1968-ban. Ugyanebben az évben került a pécsi Bőrklinikára, ahol 1971-ben szakvizsgázott, majd Mikológiából képesítést szerzett 1980-ban. Előbb tanársegédként majd osztályvezető adjunktusként dolgozott. A klinika gombalaboratóriumának vezetője lett, m...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett Summa cum laude minősítéssel 1968-ban. Ugyanebben az évben került a pécsi Bőrklinikára, ahol 1971-ben szakvizsgázott, majd Mikológiából képesítést szerzett 1980-ban. Előbb tanársegédként majd osztályvezető adjunktusként dolgozott. A klinika gombalaboratóriumának vezetője lett, majd oktatási felelőse. Magyar és angol nyelven tart tantermi előadásokat. Több hazai és külföldi lapban jelentek meg tudományos közleményei. Rendszeresen szerepelek hazai és külföldi tudományos kongresszusokon. 2004-2007 között a klinika szakmai irányítója volt. Jelenleg a Gomba szakrendelést és gomba laboratóriumot vezeti.

Tanulmányok

  • 1971 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 1968 Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése