2 772 039 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
CMed

CMed

8000 Székesfehérvár,
Információk a rendelőről

Orvosi központunk jól felszerelt rendelőiben szakorvosi szolgáltatásokat nyújtunk, a diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk Az Önt küldő orvosának diagnozisa és javaslata alapján elvégzett kezeléseink és az Ön erőfeszítései és együttműködése nyomán, gyógyulása...

Tovább olvasom
CMed

CMed

Információk a rendelőről

Orvosi központunk jól felszerelt rendelőiben szakorvosi szolgáltatásokat nyújtunk, a diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk Az Önt küldő orvosának diagnozisa és javaslata alapján elvégzett kezelés...
Tovább olvasom
8000 Székesfehérvár,

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Orvosi központunk jól felszerelt rendelőiben szakorvosi szolgáltatásokat nyújtunk, a diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk
Az Önt küldő orvosának diagnozisa és javaslata alapján elvégzett kezeléseink és az Ön erőfeszítései és együttműködése nyomán, gyógyulása gyorsabb és hatékonyabb lesz, hogy Ön minél hamarabb visszakapja megszokott életminőségét.
A jelen társadalmi és gazdasági folyamatok nem engedik meg, hogy a minimálisnál hosszabb ideig kiessünk a munkavégzési képességünkből.
Szándékunk szerint olyan központot hoztunk létre, ahol vendégeink, kezeltjeink, betegeink a kezelés vagy kezeléssorozat nyomán érezhetően, ellenőrizhetően jobban érezhetik magukat.
Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, a helyes életmód kialakítására precvenciós célzattal, de ha már a megelőzéssel elkéstünk, a kialakult mozgásszervi és egyéb, a modern élettel járó egészségügyi problémák megszüntetésére.
Ezért fejlesztettük ki és gyűjtöttük egy helyre a gyógyulás aktuális fázisának megfelelő kezelési módokat, szakembereink a prevenciótól a teljes rehabilitációig végig kisérik a hozzánk fordulókat, hogy mihamarabb visszaszerezze a saját maga által elvárt aktivitását.
Csapatunkat úgy állítottuk össze, hogy Ön a legnagyobb biztonságban és szakértő kezekben érezhesse magát, mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek.
Hozzáértő, gyakorlott munkatársaink professzionális eszközökkel végzik a gyógyítást

Nyitva tartás

8-16:30

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -