2 308 215 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth Eszter -

Dr. Tóth Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter Margit vagyok, 2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán ,,summa cum laude” minősítéssel. Szakmai érdeklődésem fókuszában a belgyógyászat, kardiológia, intenzív terápia, illetve a műtői tevékenységek ál...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Tóth Eszter -

Dr. Tóth Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter Margit vagyok, 2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán ,,summa cum laude” minősítéssel. Szakmai érdeklődésem fókuszában a belgyógyászat, kardiológia, intenzív terápia, illetve a műtői tevékenységek állnak. 2017 szeptemberben kezdtem el dolgozni a Békés Megyei Központ...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter Margit vagyok, 2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán ,,summa cum laude” minősítéssel.

Szakmai érdeklődésem fókuszában a belgyógyászat, kardiológia, intenzív terápia, illetve a műtői tevékenységek állnak.

2017 szeptemberben kezdtem el dolgozni a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház II. Belgyógyászat, Kardiológiai osztályán.

2018 januárjától a kórház sürgősségi osztályán vállaltam ügyeleteket, mely során érdeklődésem középpontjába az intenzív terápiás ellátás került.

2019 márciusa óta az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő Központi Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Osztályán dolgozom, jelenleg aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos jelölt vagyok.

2021 szeptemberben a magyar aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsga feltételeként, a szakképzés 4.évében megírandó európai írásbeli szakvizsgát (EDAICPART I) sikeresen teljesítettem.

Specializáció

  • Post-Covid kivizsgálás

Tanulmányok

  • 2017 Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése