1 875 546 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Borda Ferenc -

Dr. Borda Ferenc

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az általános, majd a középiskolát Kiskunfélegyházán végeztem, a Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségiztem. Orvosi diplomámat 1979-ben szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1 évig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológiai Osztá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Borda Ferenc -

Dr. Borda Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az általános, majd a középiskolát Kiskunfélegyházán végeztem, a Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségiztem. Orvosi diplomámat 1979-ben szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1 évig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológiai Osztályán dolgoztam, majd a III. sz. Belgyógyászati Osztályra kerültem, a...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az általános, majd a középiskolát Kiskunfélegyházán végeztem, a Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségiztem. Orvosi diplomámat 1979-ben szereztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1 évig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológiai Osztályán dolgoztam, majd a III. sz. Belgyógyászati Osztályra kerültem, ahol a cukorbetegség kedvenc szakterületemmé vált. Különösen a 2-es típusú diabetes és társbetegségeinek kapcsolata foglalkoztatott, mely témakörben több közleményt írtam és számos előadást tartottam. 1991-ben neveztek ki adjunktusnak, majd 2001-ben főorvosnak. 2002-től -összevonás után- a II. sz. Belgyógyászati Osztály egyik részlegének vezetője voltam. 2006. március 1-től a Bács-Kiskun Megyei Kórház - Rendelőintézetben teljes munkaidőben a II. sz. Belgyógyászati Szakrendelést vezetem. Diabetes Szakrendeléseken folyamatosan részt veszek a cukorbetegek kezelésében és gondozásában. 2007. június 1-étől a Kecskeméti Inzulinpumpa Centrum vezetője vagyok. 1985-ben szakvizsgáztam belgyógyászatból. 1998-ban szereztem meg a Magyar Diabetes Társaság "Diabetológus Orvosa" minősítést, majd 2002-ben a Magyar Atherosclerosis Társaság "Lipidológus Orvosa" címet. Tagja vagyok a Magyar- és az Európai Diabetes Társaságnak, a Magyar Atherosclerosis Társaságnak, a Magyar Elhízástudományi Társaságnak, valamint a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak. 2008. őszén a Magyar Elhízástudományi Társaság Tanácsadó Testülete állandó tagjának kértek fel. A betegedukáció jelentőségét átérezve, évek óta vezetem azt a szakmai munkacsoportot, amely a Fiatal és Felnőtt Cukorbetegek Bács-Kiskun Megyei Egyesületét segíti. 2001-ben a Bács-Kiskun Megyei Kórház -Rendelőintézetben a Diabetes Szakrendelés munkacsoportjának tagjaként "Kecskemét Városáért Egészségügyi Díj"-at, illetve az Egészségügyi Miniszter elismerő oklevelét kaptam. A belgyógyászat, ezen belül a diabetológia terén végzett munkámat 2007-ben "Kórházért Elismerő Oklevél"-lel ismerték el. Megalakulása óta tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának. Különböző tisztségeket töltöttem be (Országos Etikai Bizottsági, majd Etikai Kollégiumi tagság, Bács-Kiskun Orvosi Kamara Etikai Bizottságának elnöki, majd Bács-Kiskun Orvosi Kamara elnöki posztja /2-szer 4 éves ciklus/). Jelenleg a Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének elnöke vagyok.

Tanulmányok

  • 2014 lipidológia és diabetológia orvosi licenc vizsga
  • 1985 belgyógyászat szakvizsga
  • 1979 Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Boros Mihály
2021. január
Közvetlen, érthető szakvélemény, általában latinmentes szakkifejezések. Ha problémám akadt a diabéteszemmel mindig találtunk megfelelő megoldást !!!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése