2 376 300 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hegedűs Ágnes -

Dr. Hegedűs Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Hegedűs Ágnes belgyógyász, diabetológus szakorvos magánrendelése. 2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetemen, általános orvosként. Már az egyetem alatt a belgyógyászat és azon belül a diabetológia felé fordult az figyelmem, ehhez társult később a...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Hegedűs Ágnes -

Dr. Hegedűs Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Hegedűs Ágnes belgyógyász, diabetológus szakorvos magánrendelése. 2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetemen, általános orvosként. Már az egyetem alatt a belgyógyászat és azon belül a diabetológia felé fordult az figyelmem, ehhez társult később a sürgősségi betegellátás, a patológiai és háziorvoslás iránti érdekl...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Hegedűs Ágnes belgyógyász, diabetológus szakorvos magánrendelése.

2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetemen, általános orvosként.
Már az egyetem alatt a belgyógyászat és azon belül a diabetológia felé fordult az figyelmem, ehhez társult később a sürgősségi betegellátás, a patológiai és háziorvoslás iránti érdeklődésem, de végül a belgyógyászattal kezdtem el foglalkozni a szakképzésem során.

A belgyógyászat kicsit olyan, mint egy folyamatos rejtvényfejtő, logikai feladvány, hiszen a páciensek sokszínű panasza, tünete adja a vezérfonalat, ahhoz hogy rájöjjünk a probléma nyitjára, majd közösen keressünk rá jól működő és elfogadható megoldást.

A diabetológia ezen belül különösen érdekes terület, főleg, hogy az elmúlt 15 évben a diagnosztikus és terápiás hozzáállás, illetve lehetőségek óriási fejlődésen mentek keresztül. Olyan összefüggések kerület napvilágra, amely alapján a szénhidrát-anyagcsere változásának egészen korai szakaszában is tudunk komoly lépéseket tenni, annak érdekében, hogy a cukorbetegség egyáltalán ne, vagy csak nagyon sok év múlva okozzon a páciens életminőségét jelentősen negatívan befolyásoló következményeket.

 
Milyen problémákat kezelek?

- Cukorbetegség kivizsgálása és kezelése
- Pajzsmirigybetegségek (pajzsmirigy-alulműködés, pajzsmirigy-túlműködés, göbök)
- Crohn-betegség
- Hasfájás
- Epekő
- Vesekő
- Irritábilisbél-szindróma
- Gyomorfekély
- Reflux
- Hasnyálmirigy-gyulladás
- Vastagbélgyulladás
- Zsírmáj

Specializáció

  • Cukorbetegség kivizsgálása és kezelése
  • IBS kezelése
  • Pajzsmirigybetegségek kezelése

Tanulmányok

  • 2016 Vakcinológia és utazási medicina licencvizsga
  • 2015 Diabetológia licencvizsga
  • 2012 Belgyógyászat szakvizsga
  • 2006 Általános orvos - Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése