1 882 806 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Károlyi Hortenzia - Diabetológus

Dr. Károlyi Hortenzia

4.80 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezé...

Tovább olvasom
Dr. Károlyi Hortenzia - Diabetológus

Dr. Károlyi Hortenzia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezéséhez. A diabetológus szakambulancián és osztályon dolgozom, illetve...

Tovább olvasom
TritonLife Medical Center XIII. kerület
1134 Budapest, XIII. kerület, Róbert Károly körút 64. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 

2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezéséhez. A diabetológus szakambulancián és osztályon dolgozom, illetve rendszeresen látok el ugyanott ügyeletet, hétvégi felügyeletet is.

Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek, hogy diabetológusként részese lehessek a korszerű kezelések kidolgozásának, megtapasztaljam, elsajátítsam azokat és biztonságosan alkalmazzam azokat a cukorbetegek érdekében.
Rendszeresen képzem magam, részt veszek hazai és nemzetközi diabetológus kongresszusokon, továbbképzéseken, ahol esetenként előadást is tartok.

Igyekszem mindig a legújabb vívmányokat bevezetni a vizsgálati és terápiás tevékenységembe, a legmodernebb eszközöket és kezelési módokat alkalmazni a cukorbetegek ellátásában, mint az inzulin pumpa, a folyamatos vércukor mérő szenzor használata, a legújabb, korszerű tablettás, injekciós gyógyszerek, inzulinok. Szoros kapcsolatot tartok fenn szemész, neurológus, kardiológus, érsebész, laboros és dietetikus Kollégáimmal.

Célom a cukorbetegek modern kezelése, annak érdekében, hogy életminőségük és hosszú távú kilátásaik közelítsenek a nem-diabeteszes emberekéhez!


Specializáció

  • Diabetológiai ellátás
  • Bemer kezelés

Tanulmányok

  • 1984 - Temesvári Orvosi Egyetem
  • 1996 - belgyógyász szakvizsga
  • 2001 - diabetológia szakvizsga

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
80 %
4 csillag
20 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Zsolt
2017. augusztus
Nagyon barátságos embert ismertem meg a doktornő személyében. Emellett szakmai tudása, lelkiismeretessége is kiemelkedő.
-
Ildikó
2014. július
Mintha régi betege lettem volna úgy fogadott, úgy bánt velem mint egy kedves ismerőssel, nem volt semmi orvos-beteg-kimért kapcsolat.
Nem volt :)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése