3 972 279 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Károlyi Hortenzia -

Dr. Károlyi Hortenzia

4.80 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezé...

Tovább olvasom
Dr. Károlyi Hortenzia -

Dr. Károlyi Hortenzia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezéséhez. A diabetológus szakambulancián és osztályon dolgozom, illetve...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Károlyi Hortenzia diabetológus szakorvos magánrendelése. 

2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezéséhez. A diabetológus szakambulancián és osztályon dolgozom, illetve rendszeresen látok el ugyanott ügyeletet, hétvégi felügyeletet is.

Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek, hogy diabetológusként részese lehessek a korszerű kezelések kidolgozásának, megtapasztaljam, elsajátítsam azokat és biztonságosan alkalmazzam azokat a cukorbetegek érdekében.
Rendszeresen képzem magam, részt veszek hazai és nemzetközi diabetológus kongresszusokon, továbbképzéseken, ahol esetenként előadást is tartok.

Igyekszem mindig a legújabb vívmányokat bevezetni a vizsgálati és terápiás tevékenységembe, a legmodernebb eszközöket és kezelési módokat alkalmazni a cukorbetegek ellátásában, mint az inzulin pumpa, a folyamatos vércukor mérő szenzor használata, a legújabb, korszerű tablettás, injekciós gyógyszerek, inzulinok. Szoros kapcsolatot tartok fenn szemész, neurológus, kardiológus, érsebész, laboros és dietetikus Kollégáimmal.

Célom a cukorbetegek modern kezelése, annak érdekében, hogy életminőségük és hosszú távú kilátásaik közelítsenek a nem-diabeteszes emberekéhez!


Specializáció

  • Diabetológiai ellátás
  • Bemer kezelés

Tanulmányok

  • 1984 - Temesvári Orvosi Egyetem
  • 1996 - belgyógyász szakvizsga
  • 2001 - diabetológia szakvizsga

Dr. Károlyi Hortenzia vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
80 %
4 csillag
20 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2017. augusztus
Nagyon barátságos embert ismertem meg a doktornő személyében. Emellett szakmai tudása, lelkiismeretessége is kiemelkedő.
-

(ellenőrzött értékelés)
2014. július
Mintha régi betege lettem volna úgy fogadott, úgy bánt velem mint egy kedves ismerőssel, nem volt semmi orvos-beteg-kimért kapcsolat.
Nem volt :)