1 336 764 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Károlyi Hortenzia -

Dr. Károlyi Hortenzia

4.8 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A cukorbetegség kezelése során újabban - 2010 óta - a Bemer kezelést, mint kiegészítő fizikoterápiát is bevezettem az általam alkalmazott módok közé. Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Károlyi Hortenzia -

Dr. Károlyi Hortenzia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A cukorbetegség kezelése során újabban - 2010 óta - a Bemer kezelést, mint kiegészítő fizikoterápiát is bevezettem az általam alkalmazott módok közé. Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek, hogy diabetológusként részese lehessek a korszerű kezelések kidolg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A cukorbetegség kezelése során újabban - 2010 óta - a Bemer kezelést, mint kiegészítő fizikoterápiát is bevezettem az általam alkalmazott módok közé. Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek, hogy diabetológusként részese lehessek a korszerű kezelések kidolgozásának, megtapasztaljam, elsajátítsam azokat és biztonságosan alkalmazzam azokat a cukorbetegek érdekében.

Klinika, ahol rendel: Affidea for Men Férfiegészség- központ, Róbert Magánkórház

Tanulmányok

  • 1984 - Temesvári Orvosi Egyetem
  • 1996 - belgyógyász szakvizsga
  • 2001 - diabetológia szakvizsga

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
80 %
4 csillag
20 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Zsolt
2017. augusztus
Nagyon barátságos embert ismertem meg a doktornő személyében. Emellett szakmai tudása, lelkiismeretessége is kiemelkedő.
Ildikó
2014. július
Mintha régi betege lettem volna úgy fogadott, úgy bánt velem mint egy kedves ismerőssel, nem volt semmi orvos-beteg-kimért kapcsolat.
Nem volt :)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése