1 869 153 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fodor Erika -

Dr. Fodor Erika

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt követően több, mint tíz évig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai kórházának I. Belgyógyászatán dolgoztam, ahol 2005-ben belgyógyászati szakvizsgá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Fodor Erika -

Dr. Fodor Erika

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt követően több, mint tíz évig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai kórházának I. Belgyógyászatán dolgoztam, ahol 2005-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem. Elsősorban szív- és érrendszeri betegeket láttunk el, akik...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt követően több, mint tíz évig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai kórházának I. Belgyógyászatán dolgoztam, ahol 2005-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem. Elsősorban szív- és érrendszeri betegeket láttunk el, akik között nagy számban fordultak elő diabéteszes betegek is . Ekkor fordult az érdeklődésem a diabetológia felé. 2011-től a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ II. Belgyógyászati szakrendelését vezetem, ahol az általános belgyógyászati ellátáson kívül diabetológiai gondozást is végzek. Diabetológiai licens vizsgámat a következő évben szeretném letenni. Tagja vagyok a Magyar Belgyógyászati Társaságnak, a Magyar Diabetológiai Társaságnak. Terveim között szerepel még az angiológiai szakképesítés megszerzése, hogy a diabétesz okozta érszövődmények kivizsgálásában és kezelésében is a betegek segítségére lehessek. 2013. áprilisa óta végzek magánorvosi tevékenységet a gödöllői Erzsébet Gondozóházban (Gödöllő, Légszesz u.6.), főként diabéteszes illetve hypertoniás és érbetegségben szenvedők vizsgálatát. A munkám során törekszem arra, hogy a betegek minél inkább megismerjék a betegségük természetét, a szervezetük működését, megértsék a vizsgálatok, az életmódi tanácsok betartásának fontosságát, a gyógyszeres kezelések lehetőségeit és korlátait, mivel úgy gondolom, hogy csak akkor lehet elvárni egy jó együttműködést, ha a páciens is tudja, mi miért történik. A megelőzés, megfelelő betegoktatás fontos számomra, ezért több alkalommal tartottam korábban szívbetegeknek, az utóbbi évben elsősorban diabetéteszes betegeknek szakmai előadást különböző civil klubok keretén belül.

Tanulmányok

  • 2016 diabetológia orvosi licenc vizsga
  • 2005 belgyógyászat szakvizsga
  • 1997 Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése