1 882 809 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Balázs Dóra -

Balázs Dóra

4.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Balázs Dóra pszichológus, neuropszichológus magánrendelése. A rendelésen a következő ellátások vehetők igénybe: Gyermeknevelési tanácsadás: Segíthet a keretek meghatározásában, nehéz helyzetek kezelésében, nehezebb korszakok (pl. serdülőkor) problémá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Balázs Dóra -

Balázs Dóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Balázs Dóra pszichológus, neuropszichológus magánrendelése. A rendelésen a következő ellátások vehetők igénybe: Gyermeknevelési tanácsadás: Segíthet a keretek meghatározásában, nehéz helyzetek kezelésében, nehezebb korszakok (pl. serdülőkor) problémáiban, szülői szereppel kapcsolatos nehézségekben. Autogén tréning:...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Balázs Dóra pszichológus, neuropszichológus magánrendelése.

A rendelésen a következő ellátások vehetők igénybe:

Gyermeknevelési tanácsadás: Segíthet a keretek meghatározásában, nehéz helyzetek kezelésében, nehezebb korszakok (pl. serdülőkor) problémáiban, szülői szereppel kapcsolatos nehézségekben.

Autogén tréning: Relaxációs módszer, amely segíti a stresszel való megküzdést, fejleszti a koncentrációt, csökkenti a szorongást, hatékony az alvászavarok kezelésében. 10-12 alkalom elegendő az elsajátításához, később a személy tudja használni testi-lelki állapotainak szabályozására.

Életvezetési tanácsadás: Akkor válhat szükségessé, ha Ön lelkileg megterhelő időszakot él át, párkapcsolati problémái vannak, gyakran szorong, elakadt céljai megvalósításában, indulatkezelési nehézségei vannak, vagy ha mélyebb önismeretre kíván szert tenni.

Neuropszichológiai konzultáció: A neuropszichológiai konzultáció jelentheti az agyi sérülést követő állapotok rehabilitációjában való segítségnyújtást vagy a kognitív funkciók működésének felmérését. A kognitív funkciók zavara érintheti például a figyelmet, a memóriát, a beszédet vagy a téri tájékozódást.

Specializáció

  • Gyermeknevelési tanácsadás
  • Neuorpszichológiai konzultáció
  • Autogén tréning
  • Életvezetési tanácsadás

Kórházi háttér

  • 2016 Dr. Török Béla Speciális Általános Iskola és Szakiskola

Tanulmányok

  • 2016 Pázmány Péter Katolikus Egyetem - neuropszichológia
  • 2012 ELTE - kognitív és fejlődéspszichológia

Vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4

Részletes vélemények

Zsuzsanna
2018. május
Kérdezett, türelmesen végighallgatott, adott némi irányítást és tanácsot
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése