1 990 035 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bányai Gabriella -

Bányai Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2001-ben államvizsgáztam a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikus szakán. Az év júniusától végzettségem adta lehetőségek szerint különböző munkakörökben dolgoztam ill. dolgozom. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Bányai Gabriella -

Bányai Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2001-ben államvizsgáztam a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikus szakán. Az év júniusától végzettségem adta lehetőségek szerint különböző munkakörökben dolgoztam ill. dolgozom. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kezdtem meg terápiás dietetikusi munkámat. Dolgoztam a Szent János K...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2001-ben államvizsgáztam a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikus szakán. Az év júniusától végzettségem adta lehetőségek szerint különböző munkakörökben dolgoztam ill. dolgozom. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kezdtem meg terápiás dietetikusi munkámat. Dolgoztam a Szent János Kórházban, a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthonában és közétkeztetésben, gyermekélelmezésben - 2005-2012 között - élelmezésvezetőként ill. dietetikusként. 2005 júniusában szereztem meg felsőfokú egyetemi végzettségem a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézetében Humánszervező szakon. Az egyetem szervezésében Minőségirányítás specializációt végeztem, amely után TÜV vizsgát tettem. Minőségbiztosítással a közétkeztetés területén 8 évig foglalkoztam. A terápiás dietetikusi feladataim során, mint táplálkozási szaktanácsadó a beteg ember szükségleteire, az ügyfél igényeire helyezem a hangsúlyt. Munkahelyeim révén lehetőségem nyílt a különböző korosztályok étkeztetésére. Így közvetett módon e korcsoportok egészségnevelésében részt vehettem, táplálkozási szokásaikat alakíthattam. 2009 novemberétől Cegléden, a Túri Poliklinikán dolgozom vállalkozó dietetikusként. Leggyakrabban táplálkozási allergiák és intoleranciák, anyagcsere-betegségek (elhízás, cukorbetegség), pajzsmirigybetegségek, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, csontritkulás, epekőbetegség, étkezési zavarok, candida fertőzés kapcsán keresnek meg. Előre egyeztetett időpontban a tanácsadás Cegléden kívül Budapesten, Szolnokon és Kecskeméten is megoldható. Fontosnak tartom az emberek tudatos táplálkozásának (elő-) segítését, és ezzel életminőségük javítását. Továbbá fontosnak tartom, hogy a táplálkozás témaköreiben felmerülő kérdésekre, problémákra, tévhitekre szakemberek adják meg a választ. Szükségünk van olyan ismeretekre is, amelyek segítenek minket abban, hogy az egyre bővülő élelmiszerkínálatból szükségleteink szerint helyesen választani tudjunk. Úgy gondolom, hogy minden embernek meg kell adni azt a lehetőséget, hogy birtokába jusson azoknak az ismereteknek, amelyekkel változtathat életmódján. Legyen akár egészséges, és legyen célja a megelőzés, egészségesebb táplálkozás (ezzel együtt egészségesebb életmód), legyen akár diétára szoruló beteg, és legyen célja állapotának javítása, fenntartása, ill. az állapotromlás megelőzése.

Tanulmányok

  • 2001 Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikus szakdolgozói szakképesítés

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése