756 846 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bihariné Erdei Evelin -

Bihariné Erdei Evelin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bihariné Erdei Evelin dietetikus magánrendelése. Napjainkban már általánosan köztudott az a tudományosan bizonyított tény, hogy étrendünk hatással van egészségünkre, szervezetünk működésére. A megfelelő táplálkozás azonban olykor nem is olyan egyszerű...

Specializáció

 • Életkornak megfelelő egészséges táplálkozás
 • Egészséges testsúly elérése (túlsúly, elhízás és alultápláltság esetén egyaránt)...

Tanulmányok

2015 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- dietetikus

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bihariné Erdei Evelin dietetikus magánrendelése.

Napjainkban már általánosan köztudott az a tudományosan bizonyított tény, hogy étrendünk hatással van egészségünkre, szervezetünk működésére. A megfelelő táplálkozás azonban olykor nem is olyan egyszerű; több, egyenként is összetett diétát igénylő krónikus betegség együttes fennállása esetén igazi kihívást jelenthet.  

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2015-ben ,,kiváló” minősítéssel. Már egyetemi tanulmányaim alatt is különösen érdekelt az endokrin-, és anyagcsere betegségek élettana illetve azok klinikai-, és étrendi kezelése. Szakdolgozatom elkészítésekor a várandósság alatti táplálkozás-élettan szakterületét kutattam elméleti és gyakorlati oldalról. Dietetikus végzettségem megszerzését követően a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató KNP Kft. Diabetológia szakambulanciáján helyezkedtem el, ahol jelenleg is pre-diabéteszes és diabéteszes betegek étrendi kezelésével foglalkozom mindennapi munkám során. Gyakran fordulnak meg nálam terhességi cukorbeteg kismamák, valamint hiperinzulinaemiás, inzulin rezisztenciás (PCOS-es) személyek, akiknél nagy sikereket tapasztalok a személyre szabott dietetikai intervencióval.

Specializáció

 • Életkornak megfelelő egészséges táplálkozás
 • Egészséges testsúly elérése (túlsúly, elhízás és alultápláltság esetén egyaránt)
 • Cukorbetegség különféle formái – 1-es és 2-es típusú diabétesz, terhességi diabétesz, pre-diabétesz
 • Endokrin betegségek étrendi kezelése – inzulin rezisztencia (hiperinzulinaemia), PCOS, cushing syndróma, pajzsmirigy alul/túlműködés, hashimoto thyreoiditis
 • Emésztőrendszeri krónikus betegedések étrendje: krónikus hasnyálmirigy gyulladás, epebetegség, májbetegség, reflux, krónikus gasztritisz, gyomor-, nyombélfekély, coeliakia, laktóz intolerancia, fruktóz malabsorptio
 • Diabétesszel társult krónikus veseelégtelenség étrendje

Tanulmányok

 • 2015 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- dietetikus

Tagságok

 • Magyar Diabétesz Társaság
 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
 • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése