322 152 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Bihariné Erdei Evelin - Dietetikus

Bihariné Erdei Evelin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bihariné Erdei Evelin dietetikus magánrendelése. Napjainkban már általánosan köztudott az a tudományosan bizonyított tény, hogy étrendünk hatással van egészségünkre, szervezetünk működésére. A megfelelő táplálkozás azonban olykor nem is olyan egyszerű...

Specializáció

 • Életkornak megfelelő egészséges táplálkozás
 • Egészséges testsúly elérése (túlsúly, elhízás és alultápláltság esetén egyaránt)...

Tanulmányok

2015 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- dietetikus

Tovább olvasom
Clinexpert Gyógycentrum
1033 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5. (Kaszásdűlő)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bihariné Erdei Evelin dietetikus magánrendelése.

Napjainkban már általánosan köztudott az a tudományosan bizonyított tény, hogy étrendünk hatással van egészségünkre, szervezetünk működésére. A megfelelő táplálkozás azonban olykor nem is olyan egyszerű; több, egyenként is összetett diétát igénylő krónikus betegség együttes fennállása esetén igazi kihívást jelenthet.  

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2015-ben ,,kiváló” minősítéssel. Már egyetemi tanulmányaim alatt is különösen érdekelt az endokrin-, és anyagcsere betegségek élettana illetve azok klinikai-, és étrendi kezelése. Szakdolgozatom elkészítésekor a várandósság alatti táplálkozás-élettan szakterületét kutattam elméleti és gyakorlati oldalról. Dietetikus végzettségem megszerzését követően a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató KNP Kft. Diabetológia szakambulanciáján helyezkedtem el, ahol jelenleg is pre-diabéteszes és diabéteszes betegek étrendi kezelésével foglalkozom mindennapi munkám során. Gyakran fordulnak meg nálam terhességi cukorbeteg kismamák, valamint hiperinzulinaemiás, inzulin rezisztenciás (PCOS-es) személyek, akiknél nagy sikereket tapasztalok a személyre szabott dietetikai intervencióval.

Specializáció

 • Életkornak megfelelő egészséges táplálkozás
 • Egészséges testsúly elérése (túlsúly, elhízás és alultápláltság esetén egyaránt)
 • Cukorbetegség különféle formái – 1-es és 2-es típusú diabétesz, terhességi diabétesz, pre-diabétesz
 • Endokrin betegségek étrendi kezelése – inzulin rezisztencia (hiperinzulinaemia), PCOS, cushing syndróma, pajzsmirigy alul/túlműködés, hashimoto thyreoiditis
 • Emésztőrendszeri krónikus betegedések étrendje: krónikus hasnyálmirigy gyulladás, epebetegség, májbetegség, reflux, krónikus gasztritisz, gyomor-, nyombélfekély, coeliakia, laktóz intolerancia, fruktóz malabsorptio
 • Diabétesszel társult krónikus veseelégtelenség étrendje

Tanulmányok

 • 2015 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- dietetikus

Tagságok

 • Magyar Diabétesz Társaság
 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
 • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése