1 886 430 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dózsa Mária -

Dózsa Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000- ben végeztem dietetikusként.Dolgoztam a Tétényi úti és a Szent János kórházban, ott cukorbetegekkel,cukorbeteg kismamákkal és fogyókúrára szoruló betegekkel is foglalkoztam. Nagyon sokat tanultam mindkét helyen a kollegáimtól és szakmailag is sok...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dózsa Mária -

Dózsa Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000- ben végeztem dietetikusként.Dolgoztam a Tétényi úti és a Szent János kórházban, ott cukorbetegekkel,cukorbeteg kismamákkal és fogyókúrára szoruló betegekkel is foglalkoztam. Nagyon sokat tanultam mindkét helyen a kollegáimtól és szakmailag is sokat fejlődtem és sok sikert értem el a munkámban. Utána a Honvéd kórh...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2000- ben végeztem dietetikusként.Dolgoztam a Tétényi úti és a Szent János kórházban, ott cukorbetegekkel,cukorbeteg kismamákkal és fogyókúrára szoruló betegekkel is foglalkoztam. Nagyon sokat tanultam mindkét helyen a kollegáimtól és szakmailag is sokat fejlődtem és sok sikert értem el a munkámban. Utána a Honvéd kórház rehabilitációs részlegén dolgoztam.Jelenleg GYEd-en vagyok a kislányommal. Nagyon szívesen adok tanácsot a hozzám forduló érdeklődőknek, betegeknek. Édesanyaként úgy látom, hogy már kisgyermekkorban el kell kezdeni a megfelelő nyersanyag válogatással, élelmiszerek megismertetésével, megfelelő ételkészítési technikával és a táplákozási ritmus kialakításával a helyes táplálkozásra való nevelést. Így számos , már esetleg gyermekkorban kialakuló betegség (elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség) kialakulását megelőzhetjük.

Klinikák, ahol rendel: Honvédkórház - Róbert Károly körúti telephely

Tanulmányok

  • 2000 Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskola Kar Szakképesítés

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése