2 377 782 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Frányó Eszter -

Frányó Eszter

4.31 | 13 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Frányó Eszter dietetikus magánrendelése. Izgalmas dolog a táplálkozás, hiszen nincs még egy olyan összetett, bonyolult és vitatott terület, ahol ilyen hihetetlen gyorsasággal változnak az alapvetőnek hitt tények is. A táplálkozás mindenkit érint, mégs...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Frányó Eszter -

Frányó Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Frányó Eszter dietetikus magánrendelése. Izgalmas dolog a táplálkozás, hiszen nincs még egy olyan összetett, bonyolult és vitatott terület, ahol ilyen hihetetlen gyorsasággal változnak az alapvetőnek hitt tények is. A táplálkozás mindenkit érint, mégsem lehet egy átfogó, minden ember számára egyformán alkalmazható útm...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Frányó Eszter dietetikus magánrendelése.

Izgalmas dolog a táplálkozás, hiszen nincs még egy olyan összetett, bonyolult és vitatott terület, ahol ilyen hihetetlen gyorsasággal változnak az alapvetőnek hitt tények is. A táplálkozás mindenkit érint, mégsem lehet egy átfogó, minden ember számára egyformán alkalmazható útmutatót adni róla. Feladatom, hogy segítsek az embereknek eligazodni a táplálkozás útvesztőiben, mert hiszem, hogy ez az alapja egy egészséges, kiegyensúlyozott életnek.

Dietetikusként diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg, 2013-ban, majd az alapképzést követően elvégeztem ugyanitt a mesterképzési szakot, így megkaptam az okleveles táplálkozástudományi szakember címet is.
Szakdolgozatomat és diplomamunkámat is a zabtermékek gluténszennyezettségének vizsgálatáról írtam. Ez nem véletlen, hiszen én magam is közel húsz éve tartom a gluténmentes diétát.
A mesterképzéssel párhuzamosan egy diabetológiai szakrendelésen kezdtem el dolgozni, ahol főként cukorbetegek dietetikai ellátását végeztem. Dolgoztam különböző terápiatámogató és életmódváltó programok, gyermektáborok dietetikusaként is. Jelenleg egy sportdiagnosztikai központban étrendírással és tanácsadással segítem a sportszerető embereket céljaik elérésében.
Főbb szakterületeim a táplálákallergiák, intoleranciák, IR, cukorbetegség, túlsúly, elhízás kezelése, dietoterápiája, sporttáplálkozás.

Ha valamilyen táplálkozással kapcsolatos problémád, betegséged van, vagy épp a sporttáplálkozás érdekel, vagy csak egyszerűen szeretnél többet megtudni a kiegyensúlyozott étrendről, és úgy érzed elvesztél, mert mindenki mást mond, és az interneten is ellentmondásokba ütközöl, fordulj hozzám bizalommal.

Specializáció

  • Táplálékallergia-, intolerancia
  • Inzulinrezisztencia diétás kezelése
  • Cukorbetegek kezelése
  • Túlsúly, elhízás kezelése
  • Sporttáplálkozás

Tanulmányok

  • 2013 Semmelweis Egyetem - dietetikus

Vélemények

4.31 az 5-ből
5 csillag
77 %
4 csillag
8 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
15 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.31
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.08
Megfelelő volt az ellátásod? 4.08

Részletes vélemények

A
2019. augusztus
nem volt
nem jelent meg a rendelesen, le sem mondta. egy fontos, surgos konzultacio lett volna, nagyon kellemetlen volt ez a hozzaallas
Alexandra
2019. február
Kedves figyelmes aranyos
-
Norbert
2019. január
Nem volt.
Az, hogy nem tájékoztattak arról, hogy 14 ezer forintért csak egy nyomorult kérdőívet töltetnek ki velem és utána várják még el azt, hogy 15 ezer forintért vegyek meg egy étrendet a dietetikustól... Ez teljes mértékben inkorrekt, ez a fogyasztó megtévesztése és a tájékoztatási kötelezettség elmulasztása a Ptk. szabályai szerint.
Szilvi
2018. december
mindennel elégedett voltam, a javaslatok érthetőek voltak, kedves volt és barátságos
-
Barbi
2018. július
Az iránymutatását megfelelőnek tartottam, mindent érthetően és világosan elmagyarázott. Másoknak is ajánlani fogom a rendelését.
-
Anna
2018. június
Barátságos volt, mindent érthetően elmagyarázott. Még biztosan jönni fogok hozzá!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése