1 882 869 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kislinder Ildikó -

Kislinder Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban diplomáztam a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikai szakán, majd a Szent János Kórházban kezdtem dolgozni. 1998 és 2000 között elvégeztem a SOTE egészségügyi menedzseri szakirányú továbbképzését. Rende...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Kislinder Ildikó -

Kislinder Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban diplomáztam a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikai szakán, majd a Szent János Kórházban kezdtem dolgozni. 1998 és 2000 között elvégeztem a SOTE egészségügyi menedzseri szakirányú továbbképzését. Rendelésemen fogyni vágyó pácienseinken kívül várom azokat is, akik gastr...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1998-ban diplomáztam a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikai szakán, majd a Szent János Kórházban kezdtem dolgozni. 1998 és 2000 között elvégeztem a SOTE egészségügyi menedzseri szakirányú továbbképzését. Rendelésemen fogyni vágyó pácienseinken kívül várom azokat is, akik gastroenterológiai betegségben szenvednek (reflux betegség, fekélybetegség, hasnyálmirigy betegség, epeúti bántalmak, gyulladásos bélbetegségek). A Bajcsy-Zsilinszky Kórházban két éven keresztül vezettem Crohn-colitis klubot. Itt a nagy beteganyag kapcsán szinte minden, ezekkel a kórképekkel összefüggő problémával találkoztam. Munkám során a folyamatos tudásbővítésre törekszem. Ennek keretében vettem részt táplálkozási allergiákat taglaló továbbképzésen. Rendelésemen a táplálék allergiában vagy intoleranciában szenvedőket is szivesen látom (laktóz intolerancia, glutén érzékenység, tejfehérje-allergia, egyéb ételallergiák). A fentieken kívül minden táplálkozással összefüggő betegség, anomália érdekel. Segítek az egészséges táplálkozás kialakításában, és igyekszem hitelesen, naprakészen közvetíteni a táplálkozástudomány mai szemléletét.

Specializáció

  • Fogyokúra
  • Magas vérszintek diétás kezelése
  • Táplálékallergia
  • Egészséges életmód
  • Helyes táplálkozási szokások

Kórházi háttér

  • Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelő

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése