1 882 809 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kovács Gertrúd -

Kovács Gertrúd

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikus szakon. 2000 - 2007 között a BM Központi Kórház és Intézményeiben dolgoztam. Részt vettem az Euro - Obes Egyesület Életmód Klubjának munkájában, ahol táplálkozási naplókat ele...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Kovács Gertrúd -

Kovács Gertrúd

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikus szakon. 2000 - 2007 között a BM Központi Kórház és Intézményeiben dolgoztam. Részt vettem az Euro - Obes Egyesület Életmód Klubjának munkájában, ahol táplálkozási naplókat elemeztem a NutriComp étrendtervező program segítségével, személyre sza...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikus szakon. 2000 - 2007 között a BM Központi Kórház és Intézményeiben dolgoztam. Részt vettem az Euro - Obes Egyesület Életmód Klubjának munkájában, ahol táplálkozási naplókat elemeztem a NutriComp étrendtervező program segítségével, személyre szabott étrendet terveztem, diétás szaktanácsadást tartottam és ételebemutatókat szerveztem. Jelenleg az Állami Egészségügyi Központban dolgozom dietetikusként gastroenterológiai osztályon. Fő érdeklődési területem az elhízás és annak kísérőbetegségei.

Klinikák, ahol rendel: Országos Onkológiai Intézet

Tanulmányok

  • 2000 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai kar Dietetikus szakképesítés

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése