1 875 666 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kovács Réka -

Kovács Réka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kovács Réka dietetikus magánrendelése. 2015-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar ápolás és betegellátás-dietetikus szakirányán, majd 2017-ben a táplálkozástudományi mesterképzési szakon. Jelenleg tanulmányaimat a Testnevelési...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Kovács Réka -

Kovács Réka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kovács Réka dietetikus magánrendelése. 2015-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar ápolás és betegellátás-dietetikus szakirányán, majd 2017-ben a táplálkozástudományi mesterképzési szakon. Jelenleg tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem sport-specifikus dietetika szakirányú továbbképzésén folyta...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kovács Réka dietetikus magánrendelése.

2015-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar ápolás és betegellátás-dietetikus szakirányán, majd 2017-ben a táplálkozástudományi mesterképzési szakon. 

Jelenleg tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem sport-specifikus dietetika szakirányú továbbképzésén folytatom.

Alapdiplomám megszerzése után szakoktatóként kezdtem pályafutásom a PTE Táplálkozástudományi és Dietetikai Intézetben, ahol a klinikai tapasztalatok gyarapítása és oktatás mellett a tudományos életbe is bekapcsolódhattam. 

Szakdolgozatomat és diplomamunkámat egyaránt az extrém elhízás témakörében írtam. 

A mester fokozat megszerzése után, Budapestre költöztem és közétkeztetésben helyezkedtem el, ahol területi dietetikai koordinátorként a normál és diétás ételkészítés felügyelete, étlapok tervezése, megrendelőkkel való kapcsolattartás volt a feladatom.

2016 óta visszatérő önkéntes dietetikus vagyok a Bátor Tábor Alapítvány nemzetközi onkológia turnusaiban. 

Milyen problémával lehet a dietetikushoz fordulni?

A közhiedelemmel ellentétben, a dietetikus munkája messze túlmutat a testtömeg csökkentő étrendek írásán. 

Feladata az úgynevezett táplálkozási diagnózis felállítása, melyet felhasznál a későbbi táplálásterápia megtervezéséhez. Előbbihez olyan kérdésköröket vizsgál, mint a kor, nem, fizikai aktivitás, általános életmódbeli szokások, már meglévő táplálékallergiák, intoleranciák, kapcsolódó társbetegségek, stb.

A dietetikus figyelembe veszi az adott étrend egész szervezetre gyakorolt hatását, melyben különös figyelmet kapnak a kiválasztott nyersanyagok, alkalmazott konyhatechnológiák, együtt fogyasztott makro-és mikrotápanyagok emésztésben, felszívódásban betöltött szerepe. 

Nem elhanyagolandó jelentősége van a már meglévő gyógyszeres terápiáknak, ugyanis táplálkozás útján erősíteni vagy épp gyengíteni tudjuk a különböző készítmények hatását. 

Kiemelt szerepet kapnak továbbá a sportolók táplálkozásának megtervezésében is (szakág specifikusan), hogy teljesítményüket ezen természetes módon támogathassuk.

Így mind az egészségmegőrzésben, betegségmegelőzésben, de a már kialakult kórképek gyógyításában nagy segítségünkre lehetnek a dietetikus szakemberek. 

Specializáció

 • meglévő/újonnan diagnosztizált gasztroenterológiai, endokrinológiai problémák diétás támogatása
 • táplálékallergiákkal, intoleranciákkal kapcsolatos páciensoktatás
 • műtéti előkészítő/gasztroentreológiai vizsgálatokat megelőző étrendi tanácsadás
 • műtétek utáni regeneráció segítése adekvát táplálkozással
 • testsúlykontroll/testösszetétel optimalizálás

Tanulmányok

 • 2015 Pécsi Tudományegyetem - dietetikus
 • 2017 táplálkozástudományi szakember MSC

Tagságok

 • Magyar Dietetikuskos Országos Szövetsége

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése