2022-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként, emellett elvégeztem az Integratív és funkcionális táplálkozási képzést.
Fiatal dietetikusként fontos számomra, hogy a munkámat szakmai evidenciák és irányelvek alapján végezzem úgy, hogy lépést tartok a táplálkozástudomány dinamikus fejlődésével és közben a mindennapi trendekre is reflektálok.
A szakmai elkötelezettségem és kíváncsiságom mellett vezérelvem, hogy a hozzám fordulókat holisztikusan kezeljem, ne csupán a betegséget és a diagnózist gyógyítsam, hanem az egész embert.
A konzultáció során a páciens kórtörténetét és táplálkozási szokásait megismerve nem csak az elméleti dietetetikai tudást adom át, hanem gyakorlati megvalósításban is támogatom, az alapanyagbeszerzéstől a tervezésen át az ételkészítéséig, megvalósításig.
Szakmai fejlődésemről folyamatosan gondoskodom, aktív tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének is.
A következő problémákkal fordulhat hozzám:egészségtudatos táplálkozási szokások kialakítása és életmódváltás ,emésztőrendszeri betegségek (hasnyálmirigy, epe, máj, gyomor, vékony-, és vastagbél, végbél), IBD, IBS, Crohn-betegség és Colitis ulcerosa,I-es és II-es típusú cukorbetegség, inzulinrezisztencia, Lisztérzékenység-coeliakia ,PCOS, endometriozis , táplálék allergiák ,endokrin betegségek