4 228 053 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mirgai Zita - Dietetikus

Mirgai Zita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mirgai Zita dietetikus magánrendelése. Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, kitüntetéses minősítéssel. Már az egyetemi évek alatt bekapcsolódtam az intézetben folyó kutatómunkába, ez idő alatt a növényi alapú étrendek sza...

Tovább olvasom
Mirgai Zita - Dietetikus

Mirgai Zita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mirgai Zita dietetikus magánrendelése. Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, kitüntetéses minősítéssel. Már az egyetemi évek alatt bekapcsolódtam az intézetben folyó kutatómunkába, ez idő alatt a növényi alapú étrendek szakirodalmában mélyedtem el. Tudományos Diákköri tevékenységem során j...

Tovább olvasom
Oxygen Medical Magánorvosi Központ
1042 Budapest, IV. kerület, Árpád út 47. 3 em. (Budapest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mirgai Zita dietetikus magánrendelése.

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, kitüntetéses minősítéssel. Már az egyetemi évek alatt bekapcsolódtam az intézetben folyó kutatómunkába, ez idő alatt a növényi alapú étrendek szakirodalmában mélyedtem el. Tudományos Diákköri tevékenységem során jártasságot szereztem a kutatásmódszertanban is, így nem ijeszt meg a táplálkozástudomány dinamikusan fejlődő ismeretanyaga és örömmel segítek pácienseimnek is eligazodni ebben az áltudományos információkkal terhelt területen.

Fő szakterületem a gasztroenterológiai kórképek táplálásterápiája, de otthonosan mozgok a belgyógyászat legtöbb területén, így bátran fordulhat hozzám diabetológiai, endokrinológiai, kardiológiai és gasztroenterológiai állapotok esetén is. Örömmel támogatom továbbá a nőgyógyászati témákban érintetteket is, például endometriózis, PCOS esetén.

Saját emésztőrendszeri betegségem kapcsán megtapasztaltam, milyen kritikus szerepe van a megfelelő táplálásterápiának egy krónikus állapot menedzselése szempontjából. Páciensi utam alatt szerzett tapasztalataimat igyekszem arra használni, hogy empatikus, nyílt, elfogadó légkört teremtsek a konzultációk alkalmával, ezzel is hozzájárulva a hozzám fordulók gyógyulásához.

Specializáció

  • Táplálásterápia az alábbi területeken:
  • intoleranciák
  • ételallergiák
  • inzulinrezisztencia, cukorbetegség
  • PCOS
  • endometriózis

Tanulmányok

  • 2023. Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

Mirgai Zita vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -