2 377 866 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Németh Luca -

Németh Luca

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Klinikán dolgozó, endokrinológiai, diabetológiai és gasztroenterológiai betegségekkel foglalkozó dietetikus vagyok. Személyes táplálkozási tanácsadást tartok ezekkel a problémákkal küzdő betegeknek. Továbbá lehet hozzám fordulni az egészséges táplálko...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Németh Luca -

Németh Luca

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Klinikán dolgozó, endokrinológiai, diabetológiai és gasztroenterológiai betegségekkel foglalkozó dietetikus vagyok. Személyes táplálkozási tanácsadást tartok ezekkel a problémákkal küzdő betegeknek. Továbbá lehet hozzám fordulni az egészséges táplálkozás céljából és túlsúly kapcsán, vagy akár terhességi cukorbeteg kis...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Klinikán dolgozó, endokrinológiai, diabetológiai és gasztroenterológiai betegségekkel foglalkozó dietetikus vagyok. Személyes táplálkozási tanácsadást tartok ezekkel a problémákkal küzdő betegeknek. 

Továbbá lehet hozzám fordulni az egészséges táplálkozás céljából és túlsúly kapcsán, vagy akár terhességi cukorbeteg kismamáknak is. Egyéni igényeknek, panaszoknak megfelelően foglalkozom a páciensekkel.

 

 

Specializáció

  • Endokrinológiai, diabetológiai és gasztroenterológiai betegségek diétájának összeállítása

Tanulmányok

  • 2019-2020 Testnevelési Egyetem - Sport-specifikus dietetika
  • 2010-2014 Semmelweis Egyetem- dietetikus

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése