Google+
142 532 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Papp Rita

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főisko...

Specializáció, szakmai háttér

A főiskolai tanulmányokat németországi szakmai gyakorlat követte., A betegek kérdéseire, kívánságaira alapozott könyvünk (Dr. Fővényi József-Papp Rita: Cukorbetegek diétás könyve) hosszú éveken át adott útmutatást a cukorbetegek népes táborának., Össz...

Tovább olvasom >
A

Belvárosi Orvosi Centrum

1053 Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 7-8. III. lh. II. em. (Belváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Belvárosi Orvosi Centrum

1053 Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 7-8. III. lh. II. em. (Belváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai adjunktusként azt vallottam, hogy a megszerzett diploma minden dietetikusnak egyértelművé teszi: „ A dietetika tudomány, megvalósítása művészet”. Az egyetemi, humán szervező diplomámnak a mindennapokban látom hasznát. A tudományos kongresszusokon, különböző egészségnevelő fórumokon, a betegeknek tartott előadásokon próbálom bebizonyítani, a diétát bárki képes betartani, ha megkapta a csakis neki, hozzá szóló diétás képzést. Egy tanácsadás nem tanácsadás: csak a dietetikai kontroll segítségével érhető el eredmény, sikerélmény. Közel húsz évig az ország összes művese állomásán tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadást, valamint továbbképzést orvosoknak, dietetikusoknak, és szakdolgozóknak. Meggyőződésem, hogy a különböző rendelőkben elhangzó utasítás: „Diétázzon!”- többet árt mint használ! Hiszem és vallom, a diétában a TILOS=TILOS! Nem a tiltások, hanem a lehetőségek motiválhatják a pácienseket a dietetikussal való találkozásra. Várom Önöket hogy az étkezési szokásaik megismerése alapján, együtt találjunk megoldást az ijesztőnek tűnő dietetikai előírások orvoslására.

Tanulmányok

  • A főiskolai tanulmányokat németországi szakmai gyakorlat követte.

Szakmai elismerések, publikációk

  • A betegek kérdéseire, kívánságaira alapozott könyvünk (Dr. Fővényi József-Papp Rita: Cukorbetegek diétás könyve) hosszú éveken át adott útmutatást a cukorbetegek népes táborának.
  • Összesen 14 dietetikai vonatkozású könyv első, vagy társszerzője vagyok. Ezekben a könyvekben az orvosi és dietetikai útmutatásokat, kipróbált, kiszámolt recepteket követek.

Vélemények

3 értékelés

„Empátia, személyre szabott figyelem.”

„Amikor szembesített saját téveszméimmel, de ez sem az ő hibája:)”

,

„Hála Papp Ritának újra jól érzem magam a bőrömben.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Mivel számos diétát kipróbáltam már, azt hittem mindent tudok. Hát tévedtem. Ritának volt mit helyretenni a vélt tudásomban.”

(nem regisztrált felhasználó) ,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig