1 989 897 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Papp Rita -

Papp Rita

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai ad...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Papp Rita -

Papp Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai adjunktusként azt vallottam, hogy a megszerzett diploma minden dieteti...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai adjunktusként azt vallottam, hogy a megszerzett diploma minden dietetikusnak egyértelművé teszi: „ A dietetika tudomány, megvalósítása művészet”. Az egyetemi, humán szervező diplomámnak a mindennapokban látom hasznát. A tudományos kongresszusokon, különböző egészségnevelő fórumokon, a betegeknek tartott előadásokon próbálom bebizonyítani, a diétát bárki képes betartani, ha megkapta a csakis neki, hozzá szóló diétás képzést. Egy tanácsadás nem tanácsadás: csak a dietetikai kontroll segítségével érhető el eredmény, sikerélmény. Közel húsz évig az ország összes művese állomásán tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadást, valamint továbbképzést orvosoknak, dietetikusoknak, és szakdolgozóknak. Meggyőződésem, hogy a különböző rendelőkben elhangzó utasítás: „Diétázzon!”- többet árt mint használ! Hiszem és vallom, a diétában a TILOS=TILOS! Nem a tiltások, hanem a lehetőségek motiválhatják a pácienseket a dietetikussal való találkozásra. Várom Önöket hogy az étkezési szokásaik megismerése alapján, együtt találjunk megoldást az ijesztőnek tűnő dietetikai előírások orvoslására.

Tanulmányok

  • A főiskolai tanulmányokat németországi szakmai gyakorlat követte.

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Gabriella
2016. augusztus
Empátia, személyre szabott figyelem.
Amikor szembesített saját téveszméimmel, de ez sem az ő hibája:)
Ancsa
2016. július
Hála Papp Ritának újra jól érzem magam a bőrömben.
-
Zsuzsi
2016. július
Mivel számos diétát kipróbáltam már, azt hittem mindent tudok. Hát tévedtem. Ritának volt mit helyretenni a vélt tudásomban.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése