1 081 275 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Papp Rita -

Papp Rita

(3)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai ad...

Tovább olvasom
Papp Rita -

Papp Rita

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai adjunktusként azt vallottam, hogy a megszerzett diploma minden dieteti...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szerencsés vagyok, a hivatásom, a hobbim is egyúttal: dietetikusként 35 év óta tartok diétás tanácsadást az egész ország területén. Első munkahelyemen fogyókúrázóknak, és cukorbetegeknek tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadásokat. Főiskolai adjunktusként azt vallottam, hogy a megszerzett diploma minden dietetikusnak egyértelművé teszi: „ A dietetika tudomány, megvalósítása művészet”. Az egyetemi, humán szervező diplomámnak a mindennapokban látom hasznát. A tudományos kongresszusokon, különböző egészségnevelő fórumokon, a betegeknek tartott előadásokon próbálom bebizonyítani, a diétát bárki képes betartani, ha megkapta a csakis neki, hozzá szóló diétás képzést. Egy tanácsadás nem tanácsadás: csak a dietetikai kontroll segítségével érhető el eredmény, sikerélmény. Közel húsz évig az ország összes művese állomásán tartottam egyéni és csoportos diétás tanácsadást, valamint továbbképzést orvosoknak, dietetikusoknak, és szakdolgozóknak. Meggyőződésem, hogy a különböző rendelőkben elhangzó utasítás: „Diétázzon!”- többet árt mint használ! Hiszem és vallom, a diétában a TILOS=TILOS! Nem a tiltások, hanem a lehetőségek motiválhatják a pácienseket a dietetikussal való találkozásra. Várom Önöket hogy az étkezési szokásaik megismerése alapján, együtt találjunk megoldást az ijesztőnek tűnő dietetikai előírások orvoslására.

Tanulmányok

  • A főiskolai tanulmányokat németországi szakmai gyakorlat követte.

Vélemények

3 értékelés
2016. augusztus
Empátia, személyre szabott figyelem.
Amikor szembesített saját téveszméimmel, de ez sem az ő hibája:)
2016. július
Hála Papp Ritának újra jól érzem magam a bőrömben.
2016. július
Mivel számos diétát kipróbáltam már, azt hittem mindent tudok. Hát tévedtem. Ritának volt mit helyretenni a vélt tudásomban.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése