2 377 821 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Sharkia Amíra -

Sharkia Amíra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Sharkia Amíra dietetikus magánrendelése. Integratív szemlélettel rendelkezem. Az embert, mint lelki-testi-szellemi egységnek tekintem. Dietetikusként 2005-ben végeztem Pécsett. Azóta is folyamatosan tartok, szervezek előadásokat, bemutatókat,oktatta...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Sharkia Amíra -

Sharkia Amíra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Sharkia Amíra dietetikus magánrendelése. Integratív szemlélettel rendelkezem. Az embert, mint lelki-testi-szellemi egységnek tekintem. Dietetikusként 2005-ben végeztem Pécsett. Azóta is folyamatosan tartok, szervezek előadásokat, bemutatókat,oktattam is és folyamatosan képzem magam. A kozmetikával –azon belül is in...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Sharkia Amíra dietetikus magánrendelése.

Integratív szemlélettel rendelkezem.

Az embert, mint lelki-testi-szellemi  egységnek tekintem.

Dietetikusként 2005-ben végeztem Pécsett. Azóta is folyamatosan tartok, szervezek előadásokat, bemutatókat,oktattam is és folyamatosan  képzem magam.

A kozmetikával –azon belül is integratív módszerekkel, technikákkal- 2007 óta dolgozom. Masszőrként pedig közel 6 éve.

A  táplálkozási Komplementer  irányvonalakkal saját tapasztalatomból kiindulva egyre mélyebben kezdtem el foglalkozni már főiskolás éveim alatt- amikor is  testem hol aprónak hol makacsabbnak tűnő belső problémáit csak gyógyszerekkel nem sikerült megoldani, megszűntetni. A kiegészítő alternatív megoldások viszont segítettek   jó állapotomat elérni, megtartani.

Ennek során átéltem és tudom, milyen változásokat okozott mindez táplálkozási és bőrállapotom javulását tekintve is. 

Szakmám szerint mindig fontosnak tartottam, hogy első lépésként magamon tanuljak meg segíteni, így hiteles lehetek a hozzám fordulók számára is.

A diéta beállítása mellett alkalmazok mágnesterápiát, masszázsterápiát(arc-test) és specális mozgásformákra adok megoldási javaslatot, hogy a szervezet önmaga harmonikus működését megtalálja és ahhoz visszatérjen.

Célom, hogy ezzel a komplex életmódi-integratív szemléletű programmal,- a diétákkal- masszázsokkal, mozgásformákkal- segíthessem a hozzám fordulókat panaszaik valódi és hatékony feltárásban, megoldásban, javításában.

Tisztán, természetesen, kellemesen, megszorítások, önsanyargatások, feszültség, betarthatatlan életviteli-táplálkozási változtatások , s minden sallang nélkül,Boldogan!

Együttműködöm orvos-természetgyógyász-labor szakorvos doktornővel, így az orvosi kontroll biztosított.

Specializáció

 • Testsúlykontroll
 • Gyulladásos problémák kezelése
 • Bőrproblémák, azokkal összefüggő táplálkozási eltérések
 • Inzulinrezisztencia
 • Diabetes Mellitus
 • Baba-mama és gyermekek táplálkozás(javítása)
 • Allergia-Intolerancia

Tanulmányok

 • 2005 Pécsi Tudományegyetem ETK- dietetika
 • Kozmetikus
 • Svéd Masszőr

Tagságok

 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
 • MESZK
 • MTTT

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése