1 869 219 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szabó Diana Nóra -

Szabó Diana Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Idén végeztem a SOTE Egészségügyi Főiskolában, mint dietetikus. Gyakorlatom a minden évben különböző kórházakban eltöltött egy hónapos tanulmányi időkre korlátozódik, valamint az utolsó félévben néhány kórházban (pl.Kútvölgyi úti Kórház, SOTE Klinikák...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Szabó Diana Nóra -

Szabó Diana Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Idén végeztem a SOTE Egészségügyi Főiskolában, mint dietetikus. Gyakorlatom a minden évben különböző kórházakban eltöltött egy hónapos tanulmányi időkre korlátozódik, valamint az utolsó félévben néhány kórházban (pl.Kútvölgyi úti Kórház, SOTE Klinikák Belgyógyászat, Tűzoltó utcai Gyermekkórház) eltöltött hosszasabb gya...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Idén végeztem a SOTE Egészségügyi Főiskolában, mint dietetikus. Gyakorlatom a minden évben különböző kórházakban eltöltött egy hónapos tanulmányi időkre korlátozódik, valamint az utolsó félévben néhány kórházban (pl.Kútvölgyi úti Kórház, SOTE Klinikák Belgyógyászat, Tűzoltó utcai Gyermekkórház) eltöltött hosszasabb gyakorlati időt jelenti. Szívesen dolgoznék kórházban, vagy nagyobb egészségügyi intézményben, hogy további gyakorlati tudást szerezhessek és ezáltal sokféle táplálkozási problémával találkozhatnék. Tapaszalt kollegák között dolgozva szeretném bővíteni a tanulmányaim során elsajátított ismereteimet. Amennyiben jelenleg vagy a közeljövőben van álláslehetőség ezen a területen kérem szíveskedjenek adataimat regisztrálni és a megadott elérhetőségeimen értesíteni szíveskedjenek.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése