1 882 821 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szilágyi Nóra -

Szilágyi Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kedves érdeklődő! Kezdeném először is azzal, hogy szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre, mely szakterületemet érinti. Magamról: Érettségi után kicsit kacskaringós úton, de végül a Semmelweis Egyetem dietetikusi szakán kötöttem ki. Iskolámat nagyon s...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Szilágyi Nóra -

Szilágyi Nóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kedves érdeklődő! Kezdeném először is azzal, hogy szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre, mely szakterületemet érinti. Magamról: Érettségi után kicsit kacskaringós úton, de végül a Semmelweis Egyetem dietetikusi szakán kötöttem ki. Iskolámat nagyon szerettem, nagyon érdekesnek találtam, és találom most is, végzés utá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves érdeklődő! Kezdeném először is azzal, hogy szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre, mely szakterületemet érinti. Magamról: Érettségi után kicsit kacskaringós úton, de végül a Semmelweis Egyetem dietetikusi szakán kötöttem ki. Iskolámat nagyon szerettem, nagyon érdekesnek találtam, és találom most is, végzés után. Ennek köszönhető az is, hogy kiemelkedő eredménnyel tudtam végezni tanulmányaimat, és hogy sok egyéb területen is kipróbáltam magam már az iskola alatt is (oktattam az egyetemen, iskolakban, rendezvenyeken). Munkahelyek: -Eurest/Semmelweis elelmezesi osztaly -Dimenzio Egeszsegkozpont -Semmelweis Egyetem, demonstrator (2008-2009)

Klinikák, ahol rendel: Sportkontroll

Tanulmányok

  • 2009 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szak

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése