1 886 445 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Taller Laura - Dietetikus

Taller Laura

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Taller Laura dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember magánrendelése. Dietetikai szakképesítésemet 2013-ban szereztem, majd 2016-ban diplomáztam mesterképzésen mint okleveles táplálkozástudományi szakember. Érdeklődésem középpontjában els...

Tovább olvasom
Taller Laura - Dietetikus

Taller Laura

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Taller Laura dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember magánrendelése. Dietetikai szakképesítésemet 2013-ban szereztem, majd 2016-ban diplomáztam mesterképzésen mint okleveles táplálkozástudományi szakember. Érdeklődésem középpontjában elsősorban a szénhidrát-anyagcsere zavarok mint inzulinrezisztencia, 2-...

Tovább olvasom
Óbudai Hormondoktor Magánorvosi Rendelő
1037 Budapest, III. kerület, Fehéregyházi u.21. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Taller Laura dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember magánrendelése.

Dietetikai szakképesítésemet 2013-ban szereztem, majd 2016-ban diplomáztam mesterképzésen mint okleveles táplálkozástudományi szakember.

Érdeklődésem középpontjában elsősorban a szénhidrát-anyagcsere zavarok mint inzulinrezisztencia, 2-es típusú vagy terhességi cukorbetegség, PCOS dietoterápiája állnak, de szakmai segítséget nyújtok túlsúlyprobléma vagy pajzsmirigybetegség esetén is. Az egészséges étrend oktatásával kiemelt fontosságúnak tartom a megelőzést.

A dietetikai szaktanács során elsőként felveszem a betegek táplálkozási anamnézisét, melyben segítségemre lesz egy három napos, már a beteg által kitöltött táplálkozási napló. Ezt követően felmérem a beteg tápláltsági állapotát, meghatározom a beteg energia szükségletét, ideális testtömegét, majd a beteggel együtt kitűzzük az elérni kívánt testsúlyt, ha erre szükség van.

Az így megszerzett információk ismeretében megkezdem az egyénre szóló étrendi oktatást. Az oktatás során megbeszéljük az adott diétában ajánlott és nem ajánlott élelmiszereket és ételkészítési eljárásokat, mintaétrendeket, valamint a helyes táplálkozási ritmus jellemzőit. Az oktatás végén tisztázzuk a beteg kérdéseit.

Specializáció

 • 2-es típusú cukorbetegség
 • inzulinrezisztencia
 • túlsúly
 • policisztás ovárium szindróma
 • gesztációs diabétesz
 • pajzsmirigy betegségek dietoterápiája
 • preventív táplálkozás

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar alapképzés: dietetikus 2013.
 • Semmelweis Egyetem és Szent István Egyetem közös mesterképzése: okl. táplálkozástudományi szakember 2016.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése