1 875 534 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tibay Rózsa -

Tibay Rózsa

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2002.ben végeztem Pécsen dietetikusként. Előtte gyermekorvosi asszisztensként dolgoztam majd Szegeden a Klinikai központban voltam terápiás dietetikus. Jelen pillanatban vállalkozóként várom a pácienseimet. Kecskeméten élek családommal. Kecskeméten mag...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Tibay Rózsa -

Tibay Rózsa

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2002.ben végeztem Pécsen dietetikusként. Előtte gyermekorvosi asszisztensként dolgoztam majd Szegeden a Klinikai központban voltam terápiás dietetikus. Jelen pillanatban vállalkozóként várom a pácienseimet. Kecskeméten élek családommal. Kecskeméten magán dietetikusként dolgozom. Rendelésem mobilomon történő egyeztetés...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2002.ben végeztem Pécsen dietetikusként. Előtte gyermekorvosi asszisztensként dolgoztam majd Szegeden a Klinikai központban voltam terápiás dietetikus. Jelen pillanatban vállalkozóként várom a pácienseimet. Kecskeméten élek családommal. Kecskeméten magán dietetikusként dolgozom. Rendelésem mobilomon történő egyeztetés alapján bármikor igénybe vehető. Szakdolgozataim: Dietetikusként: A VIVEGA csökkentett nátrium tartalmú sókészítmény alkalmazásának lehetőségei Na-szegény étrendben. Egészségtan tanárként: Egészséges életmód kicsiknek - Reforméletmód Óvoda Érdeklődési területeim: Gyermekkori táplálékallergiák, és diétás kezelésük. Cukorbetegség és diétás kezelése fiatal és felnőtt korban. Fogyókúrás életmódváltás, bélbetegségek diétás kezelése. IR és hasonló problémák. Primer prevenció a táplálkozásban. Egészséges táplálkozás és az oktatás kapcsolata. Gyerekek és fiatalok egészségnevelése. Vállalom bármely diéta beállítását és nyomon követését. Készítek étlapokat, életmódi és diétás tanácsokat egyénre szabottan. Amennyiben felkérést kapok vállalom táplálkozással, diétával és oktatással kapcsolatos előadások megtartását. Egyéb szakmai tanácsadást, szakmai felügyeltet vállalok.

Tanulmányok

  • 2002 dietetikus szakdolgozói szakképesítés
  • 1996 ápoló szakdolgozói szakképesítés

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése