962 973 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zágor Judit -

Zágor Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének 2002 óta vagyok tagja. Diplomát 2006-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikai tanszékén. 2006-ban kezdtem dolgozni terápiás dietetikusként a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klini...

Tovább olvasom
Zágor Judit -

Zágor Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének 2002 óta vagyok tagja. Diplomát 2006-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikai tanszékén. 2006-ban kezdtem dolgozni terápiás dietetikusként a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikáján. Jelenleg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet dieteteika...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének 2002 óta vagyok tagja. Diplomát 2006-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikai tanszékén. 2006-ban kezdtem dolgozni terápiás dietetikusként a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikáján. Jelenleg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet dieteteikai szolgálatánál dolgozom.

Tanulmányok

  • 2006 dietetika szakdolgozói szakképesytés
  • 2000 masszőr szakdolgozói szakképesítés

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése