4 000 005 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
AIP Derm digitális bőrgyógyászat - Bőrgyógyász, Digitális bőrgyógyász

AIP Derm digitális bőrgyógyászat

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Online orvosi vizsgálat sorbanállás nélkül! Elérhető bármikor, bárhonnan. Az AIP Derm digitális bőrklinika azonnali online orvosi vizsgálatot biztosít egy kép alapján, ami az alábbi linken érhető el, 0-24, a hét minden napján Átfogó tesztidőszak után...

Tovább olvasom
AIP Derm digitális bőrgyógyászat - Bőrgyógyász, Digitális bőrgyógyász

AIP Derm digitális bőrgyógyászat

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Online orvosi vizsgálat sorbanállás nélkül! Elérhető bármikor, bárhonnan. Az AIP Derm digitális bőrklinika azonnali online orvosi vizsgálatot biztosít egy kép alapján, ami az alábbi linken érhető el, 0-24, a hét minden napján Átfogó tesztidőszak után élesben is elindult a bőrgyógyászat Shazamjaként is emlegetett meste...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Online orvosi vizsgálat sorbanállás nélkül! Elérhető bármikor, bárhonnan. Az AIP Derm digitális bőrklinika azonnali online orvosi vizsgálatot biztosít egy kép alapján, ami az alábbi linken érhető el, 0-24, a hét minden napján

Átfogó tesztidőszak után élesben is elindult a bőrgyógyászat Shazamjaként is emlegetett mesterséges intelligencia alapú technológia, az AIP Derm, amellyel a saját otthonunkból diagnosztizálhatóvá válnak a bőrbetegségek. A digitális bőrgyógyászati klinika segítségével bárki, egy, a tünetről készült kép beküldésével tud az országból bárhonnan dermatológiai vizsgálatot indítani pár perc leforgása alatt. Az AIP Derm lényegében egy mesterséges intelligenciával koordinált, egyablakos digitális kórház, amelyet Európában elsőként nálunk integráltak széles lakossági szinten az országos egészségügyi ellátásba, de még idén nemzetközileg is elérhetővé válik. Jelenleg több mint 700 bőrbetegséget, vagyis az ismert bőrgyógyászati problémák körülbelül 95 százalékát képes diagnosztizálni, illetve a betegek gyógyulási esélyeit becslések szerint akár 30-40 százalékkal is növeli a forradalmi újítás.

Rendszerük okostelefonról, tabletről és asztali gépről is elérhető, mely egy, a tünetes bőrfelületről beküldött kép alapján képes diagnosztizálni a betegséget több mint 90%-os, klinikailag validált pontossággal. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a végső diagnózist minden esetben szakorvos hagyja jóvá, így az MI és az orvos együttes tudása érvényesül. Egy vizsgálat elindítása 9.990 Ft-ba kerül, ehhez csupán egy fotót kell készíteni az érintett bőrfelületről, majd a felvételt feltölteni pár alapadat és a TAJ szám megadását követően a rendszerbe. Innentől számítva maximum három napon, de akár két órán belül is visszajelzést kaphatunk arra vonatkozóan, hogy milyen bőrbetegségben szenvedünk, mi a teendő vele. Az EESZT integrálásának köszönhetően az orvosok hozzáférnek a beteg korábbi kórlapjaihoz, illetve gyógyszert is tudnak felírni, amit a páciens a felhőből tud letölteni.

2022 tavaszán indult el az AIP Derm pilot időszaka, a Semmelweis Egyetemmel szoros együttműködésben, kutatásfejlesztési megállapodás keretében. Az eredmények kimagaslóak voltak. Az AIP Derm rendszerébe közel 30.000-en regisztráltak pár hónap alatt országszerte és 20.000 páciens kapott diagnózist, valamint kezelési tervet otthonról, pusztán egy kép beküldésével a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika szakorvosainak jóváhagyásával. A rendszer képes volt megsokszorozni a fennálló orvosi kapacitásokat, közel 50.000 órányi időt spórolt meg mind a betegeknek, mind pedig az orvosoknak, valamint kiszűrt közel ezer rákgyanús esetet.

A vállalat célja, hogy a bőrgyógyászati klinika sikeres piaci pozicionálása után forradalmasítsa az egészségügyi ellátást más szakterületeit is (például sebkezelés és kardiológia). Mindez végül egy olyan világelső, egyablakos és “end-to-end”, azaz az ellátást elejétől a végéig vivő platformban képzelik el, amely optmalizálni tudja az egészségügy egyre szükösebbnek érződő kapacitásait.

Klinikánk a Semmelweis Egyetem legjobb bőrgyógyászaival áll szerződéses kapcsolatban. Az eseteket felülvizsgáló orvosok között van Dr. Poór Adrienn, Dr. Kiss Norbert, Dr. Bánvölgyi András, Dr. Lőrincz Kende és Dr. Blága Kincső.

Specializáció

  • Bőrgyógyászat, digitális bőrgyógyászat. Az orvosokat támogató AIP Derm mesterséges intelligenciája jelenleg több mint 700 bőrbetegséget képes felismerni, ami lefedi az ismert dermatológiai problémák 95%-át.

AIP Derm digitális bőrgyógyászat vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények