765 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Fábián Emília, PhD online konzultációs magánrendelése. Tisztelt Hölgyem/Uram/Páciensem!   A kialakult járványügyi helyzetben lehetőség van távkonzultáció igénybevételére. Kérem, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen láz, torokfájás, köhögés,...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Fábián Emília, PhD online konzultációs magánrendelése.

  Tisztelt Hölgyem/Uram/Páciensem!

   

  A kialakult járványügyi helyzetben lehetőség van távkonzultáció igénybevételére.

  Kérem, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen láz, torokfájás, köhögés, légszomj jelentkezett Önnél, vagy koronavírussal diagnosztizált, vagy arra gyanús személy van a környezetében, ne induljon el rendelésünkre! Fenti tünetekkel keresse háziorvosát telefonon, aki a további teendőkről tájékoztatja.

   

  Időpontfoglalást követően a megadott e-mail címére egy állapotfelmérő kérdőívet küldök, amelyet kérem töltsön ki, és küldje el az info@drfabianemilia. hu e-mail címre. Amennyiben már meglévő vizsgálati eredményei értékelését, esetleg másodvéleményt kér, ezeket is küldje meg e-mailben.

  A szakorvosi videó/ telefon konzultáció során:

  -részletesen kiértékelésre és megbeszélésre kerülnek az egészségügyi panaszai, tünetei

  -a javasolt kezelés

  -a betegségével kapcsolatos szakorvosi tanácsok

  -a további kivizsgálási és/vagy kezelési javaslatok

  -a szükséges kontroll vizsgálat időpontja

   

  A szakorvosi videó/telefon konzultációt követően a szakorvosi javaslatom tartalmazó ambuláns lapot megküldöm az Ön által megadott e-mail címre. A konzultáció keretében van lehetőség recept felírására is, amelyet postázok az Ön által megadott címre.

  A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során az Ön által átadott adatokra és információkra alapozva hozhatom meg szakorvosi javaslatom, ezért különösen fontos, hogy a lehető legtöbb háttér információt megkapjam még a konzultáció előtt.

  Amennyiben személyes konzultáció szükséges, azt az aktuális járványügyi eljárásrend és biztonsági előírások betartása mellett tudom biztosítani telefonos előszűrés/kikérdezést követően az előre egyeztetett időpontban.


  Kardiológia, belgyógyászat, klinikai farmakológiai szakvizsgákkal, anti-aging medicina képzettséggel, PhD tudományos fokozattal rendelkezem. Orvosi hitvallásom szerint csak pontos differenciáldiagnosztikát követően lehet eredményes a kezelés, amely a páciens szervezetét egységes egészként veszi figyelembe.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése