1 579 686 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Budapest, II. kerület,
Információk a rendelőről

Dr. Fábián Emília, PhD online konzultációs magánrendelése. Tisztelt Hölgyem/Uram/Páciensem!   A kialakult járványügyi helyzetben lehetőség van távkonzultáció igénybevételére. Kérem, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen láz, torokfájás, köhögés, légszomj jelentkezett Önnél, vagy koronavírussal diagnosztizált,...

Tovább olvasom
Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Dr. Fábián Emília, PhD Online konzultáció

Információk a rendelőről

Dr. Fábián Emília, PhD online konzultációs magánrendelése. Tisztelt Hölgyem/Uram/Páciensem!   A kialakult járványügyi helyzetben lehetőség van távkonzultáció igénybevételére. Kérem, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen láz, torokfájás, köhögés,...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Fábián Emília, PhD online konzultációs magánrendelése.

Tisztelt Hölgyem/Uram/Páciensem!

 

A kialakult járványügyi helyzetben lehetőség van távkonzultáció igénybevételére.

Kérem, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen láz, torokfájás, köhögés, légszomj jelentkezett Önnél, vagy koronavírussal diagnosztizált, vagy arra gyanús személy van a környezetében, ne induljon el rendelésünkre! Fenti tünetekkel keresse háziorvosát telefonon, aki a további teendőkről tájékoztatja.

 

Időpontfoglalást követően a megadott e-mail címére egy állapotfelmérő kérdőívet küldök, amelyet kérem töltsön ki, és küldje el az info@drfabianemilia. hu e-mail címre. Amennyiben már meglévő vizsgálati eredményei értékelését, esetleg másodvéleményt kér, ezeket is küldje meg e-mailben.

A szakorvosi videó/ telefon konzultáció során:

-részletesen kiértékelésre és megbeszélésre kerülnek az egészségügyi panaszai, tünetei

-a javasolt kezelés

-a betegségével kapcsolatos szakorvosi tanácsok

-a további kivizsgálási és/vagy kezelési javaslatok

-a szükséges kontroll vizsgálat időpontja

 

A szakorvosi videó/telefon konzultációt követően a szakorvosi javaslatom tartalmazó ambuláns lapot megküldöm az Ön által megadott e-mail címre. A konzultáció keretében van lehetőség recept felírására is, amelyet postázok az Ön által megadott címre.

A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során az Ön által átadott adatokra és információkra alapozva hozhatom meg szakorvosi javaslatom, ezért különösen fontos, hogy a lehető legtöbb háttér információt megkapjam még a konzultáció előtt.

Amennyiben személyes konzultáció szükséges, azt az aktuális járványügyi eljárásrend és biztonsági előírások betartása mellett tudom biztosítani telefonos előszűrés/kikérdezést követően az előre egyeztetett időpontban.


Kardiológia, belgyógyászat, klinikai farmakológiai szakvizsgákkal, anti-aging medicina képzettséggel, PhD tudományos fokozattal rendelkezem. Orvosi hitvallásom szerint csak pontos differenciáldiagnosztikát követően lehet eredményes a kezelés, amely a páciens szervezetét egységes egészként veszi figyelembe.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése