4 123 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Reszler Beáta Online konzultáció

Dr. Reszler Beáta Online konzultáció

Online konzultáció,
4.75 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

"Az online konzultáció egy távkonzultációs lehetőség meglévő pácienseim ismert, követett állapotainak gondozása céljából. Próbaképpen indítjuk a Foglaljorvost felületén és a cél, hogy folyamatosan fejlesszük a gördülékeny gondozás érdekében. Jelenleg a konzultáció során előző vizsgálaton előírt laborok kontrollját, gyó...

Tovább olvasom
Dr. Reszler Beáta Online konzultáció

Dr. Reszler Beáta Online konzultáció

Információk a rendelőről

"Az online konzultáció egy távkonzultációs lehetőség meglévő pácienseim ismert, követett állapotainak gondozása céljából. Próbaképpen indítjuk a Foglaljorvost felületén és a cél, hogy folyamatosan fejlesszük a gördülékeny gondozás érdekében. Jelenleg a ko...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

"Az online konzultáció egy távkonzultációs lehetőség meglévő pácienseim ismert, követett állapotainak gondozása céljából. Próbaképpen indítjuk a Foglaljorvost felületén és a cél, hogy folyamatosan fejlesszük a gördülékeny gondozás érdekében.
Jelenleg a konzultáció során előző vizsgálaton előírt laborok kontrollját, gyógyszerelés módosítását, receptek online feltöltését tudjuk elvégezni.
A foglalt időpontok hozzávetőlegesek, inkább időintervallumra értendőek, amelyen belül a megadott telefonszámon keresni fogom. Fokozottan figyeljen a megadott telefonszám és e-mail cím pontosságára! Amikor telefonálok, a rendszerbe felvitt előzményeket, újabb eredményeket már nagy valószínűséggel megnéztem.
A telemedicinán keresztül történt orvosi ellátásról ambuláns lap készül, amely letölthető az eeszt rendszeréből. Javaslom, hogy az Egészségablak applikáción keresztül az ambuláns lap megérkezéséről illetve a feltöltött receptek megfelelősségéről közvetlenül az ellátást követően győződjön meg, mert az utólagos módosítás csak korlátozottan vagy egyáltalán nem lehetséges."

A Baross Központban még nem járt páciensek ellátása hosszabb időt vehet igénybe, a telemedicina ára egy személyes konzultáció árával egyezhet meg!

Köszönettel,
 
Dr. Reszler Beáta

Vélemények

4.75 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények