3 975 126 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dunapart Medical Magánrendelő

Dunapart Medical Magánrendelő

1052 Budapest, V. kerület,
Petőfi tér 3.
(Belváros)
4.78 | 762 értékelés
Információk a rendelőről

A Dunapart Medical Magánrendelő a Belváros szívében várja gyógyulni vágyó pácienseit. Magas szintű szakmai ellátást és higiéniás feltételeket biztosítunk Önöknek és reméljük, hogy gyors és minőségi megoldást talál problémáira, betegségére.Rendelőnkben lehetőség van urológiai, uroonkológiai, andrológiai, gasztroentero...

Tovább olvasom
Dunapart Medical Magánrendelő

Dunapart Medical Magánrendelő

Információk a rendelőről

A Dunapart Medical Magánrendelő a Belváros szívében várja gyógyulni vágyó pácienseit. Magas szintű szakmai ellátást és higiéniás feltételeket biztosítunk Önöknek és reméljük, hogy gyors és minőségi megoldást talál problémáira, betegségére.Rendelőnkben l...
Tovább olvasom
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dunapart Medical Magánrendelő a Belváros szívében várja gyógyulni vágyó pácienseit. Magas szintű szakmai ellátást és higiéniás feltételeket biztosítunk Önöknek és reméljük, hogy gyors és minőségi megoldást talál problémáira, betegségére.

Rendelőnkben lehetőség van urológiai, uroonkológiai, andrológiai, gasztroenterológiai, belgyógyászati és endokrinológiai vizsgálatra, és az ehhez kapcsolódó teljeskörű labor elkészítésére ( vérvétel, funkcionális genetikai labor) 
Bátran forduljon hozzánk orvosi másodvélemény igényének felmerülése esetén is!

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: A Ferenciek tere az 5, 7E, 7, 8, 112, 173E, 173, 178A, 178, 178-178A, 233E, 239 buszjáratokkal és a Kék metróval (M3) érhetõ el. A Deák térhez a Kék (M3) és a Piros (M2) metróval is el lehet jutni. A Vörösmarty tér a Földalattival (M1) közelíthetõ meg. A 15-ös buszjárat és a 2-es villamos Március 15. téri állómásától a rendelõ egy perc séta.

Parkolás

Legközelebbi parkolóház: Aranykéz Parkolóház Gyalogosan: 2-3 perc a rendelőnk, 470 férőhelyes, MINDIG nyitva Óradíj: 8.00-22.00: 750.-Ft További parkolási lehetőség : az Erzsébet híd alatt kialakított utcai parkolókban van és a Apáczai Csere János utcában. Munkanapokon 20.00 óráig fizetős, 440.-Ft/óra. Közelben több parkolóház található: Budapest Marriott Hotel mélygarázs (Apáczai Csere János utca 4.) Vigadó Irodaház mélygarázs (Vörösmarty tér 1.) Centrum Parkoló Kft. parkolóház (Szervita tér 8.) Erzsébet téri mélygarázs (Erzsébet tér) Deák Palota mélygarázs (Deák Ferenc utca 15.) Vasudvar Millenium Center mélygarázs (Pesti Barnabás utca 4.)

Nyitva tartás

H, Cs: 9:00-18:00 K, SZe: 15:00-20:00 P: 9:00-12:00

Vélemények

4.78 az 5-ből
762 értékelés alapján
5 csillag
78 %
4 csillag
21 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.87
Tisztasága 4.93
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.88
Megközelíthetősége 4.51

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. december
A doktornő kedves, figyelmes, végtelenül barátságos volt. A panaszokat alaposan körüljárva és előzményeimet áttekintve részletes kezelési tervet állitott fel, mindent elmagyarázott és a kérdéseimnek is hagyott teret. Csak ajánlani tudom mind kivizsgálás előtt állóknak - mind gondozó szakemberként meglévő betegségek kezelésére, masodvélemény adására. A rendelő hangulatos, a recepciós hölgy profi, gyors és szintén nagyon kedves volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
A recepciós hölgy nagyon kedves volt, segítőkész. A rendelő szép és tiszta. A televízíó kicsit hangos volt a vàróban.
A konzultáció ára, ami időalapon történik. 19 perces csúszással jutottam be az orvoshoz, aki mivel asszisztense nincsen, lassan írja be az adatokat a gépbe, ami rengeteg időt elvesz. Így 60 percnek megfelelő összeget számoltak fel, pedig ennyit nem voltam benn (kb 50 percet). Ha az ő ideje ilyen drága, az én várakoztatásom miért nem? Összességében csalódott vagyok. A doktornő alapos, de úgy éreztem, a válaszaim nem igazán érdeklik. Az időalapù dìjszabást pedig felháborítónak tartom.

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
A doktornő minden kérdésemre választ adott, érthetően magyarázta el a diagnózist és a javasolt megoldásokat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
Időben jelezték a csúszást az időpontomat illetően. Mindenki nagyon kedves volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
A rendelő nagyon tiszta, kellemes hangulatú, modern váróterem. A recepciós hölgy rendívül kedves és segítőkész. Előző nap még az időpontfoglalás megerősítése miatt is felhívott, ahol részletesen tájékoztatott, hogy hogyan találok a rendelőhöz, illetve mit szükséges magammal vinnem. Volt egy kis csúszás is a vizsgálat napján, amiről szintén kaptam tájékoztatást sms-ben. Maximalisan elégedett vagyok.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
-
Miután megérkeztem az előre egyeztetett időpontra, jelezték hogy várnom kell. Előtte nem értesíttettek. Csak kezembe nyomtak egy papírt, hogy ha túllépem a fél órás konzultációt, akkor 39 ezer Ft helyett +15perc 59 ezer Ft lesz, +30 perc 79 ezer Ft lesz. Ezek után vártam több, mint fél órát, majd a doktornő kijött és bejelentette, hogy vagy megvárom, amíg elmegy ebédelni vagy kérhetek új időpontot.

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
A recepciós hölgy nagyon kedves volt. A rendelő tiszta, szép környezetben van. Mindent rendben találtam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
-
Több mint egy órát késett a doktornő. Nekem is stopperral kellett volna a várakozási időmet mérni, mint ahogy azt ő tette a rendelés alatt. Első vizit abból állt hogy összefoglalta a hozott vérképeim eredményét - nincs asszisztense, rengeteg idő megy el a gépeléssel és nincs emberközpontú kommunikáció. Nem fértünk bele az időbe, legfrissebb eredményeimet meg sem nézte, ahogy lejárt az idő, becsukta a gépet.

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
-
Általában 20-30 perc késéssel kell számolni, de legutóbb már 1 óra csúszás is volt.

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
Az asszisztens hölgy kedvessége, előzékenysége. Az időpontokban csúszás volt, így SMS-ben is értesített.
-