2 381 049 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bakos Bence - Belgyógyász, Endokrinológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Bakos Bence

4.88 | 54 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Klinikai orvosként a munkám három alappillére: a teljes körű páciensellátás és gondozás, az orvos kutatói-, valamint az egyetemi oktatói tevékenységeim. Mindezek egymást erősítve támogatják, hogy pácienseim részére a lehető legjobb ellátást nyújthassam...

Tovább olvasom
Dr. Bakos Bence - Belgyógyász, Endokrinológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Bakos Bence

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Klinikai orvosként a munkám három alappillére: a teljes körű páciensellátás és gondozás, az orvos kutatói-, valamint az egyetemi oktatói tevékenységeim. Mindezek egymást erősítve támogatják, hogy pácienseim részére a lehető legjobb ellátást nyújthassam, alkalmazva a vizsgálati szakterületem legfrissebb eredményeit, val...

Tovább olvasom
Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Klinikai orvosként a munkám három alappillére: a teljes körű páciensellátás és gondozás, az orvos kutatói-, valamint az egyetemi oktatói tevékenységeim. Mindezek egymást erősítve támogatják, hogy pácienseim részére a lehető legjobb ellátást nyújthassam, alkalmazva a vizsgálati szakterületem legfrissebb eredményeit, valamint a legkorszerűbb terápiás megoldásokat. Tapasztalataim szerint minden ember problémája egyedi, így egyéni kezelési megoldásokat és mérlegelési lehetőségeket igényel. A gyógyulási folyamat alapja a megjelent panaszok minden lehetséges aspektusának és megoldási módjának átfogó vizsgálata, majd ezek alapján a célirányos terápiák meghatározása kell, hogy legyen.
Kiemelt érdeklődési területeim a pajzsmirigy betegségek, a csontanyagcsere, valamint a D-vitamin anyagcsere vizsgálata. Belgyógyász-endokrinológus szakorvosként kiemelten foglalkozom a pajzsmirigy alul-, és túlműködés, a mellékpajzsmirigy betegség, valamint egyes nőgyógyászati-endokrinológiai kórképek átfogó endokrinológiai kivizsgálásával és gondozásával.

Specializáció

 • Pajzsmirigy alul-, és túlműködés vizsgálata és kezelése
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
 • Hashimoto betegség kivizsgálása és kezelése
 • Basedow kór kivizsgálása és kezelése
 • Pajzsmirigy beteg várandósok endokrinológiai gondozása
 • Mellékpajzsmirigy betegségek vizsgálata és kezelése
 • Csontanyagcsere betegségek kezelése
 • Cikluszavarok és meddőség endokrinológiai kivizsgálása
 • PCOS gondozása

Tanulmányok

 • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos
 • 2018 belgyógyászat szakvizsga
 • 2020 endokrinológia és anyagcsere- betegségek szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság
 • Magyar Osteológiai és Osteoarthrológiai Társaság

Vélemények

4.88 az 5-ből
54 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
0 %
3 csillag
2 %
2 csillag
0 %
1 csillag
2 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.91
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.87
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények

Emese
2022. április
Alapos konzultáció/vizsgálat volt, minden kérdésemre kimerítő választ kaptam. Ezúton is jelezném, hogy eddig úgy néz ki, ahogyan azt a Doktor Úr is elmondta, minden rendben lesz (ez azóta bebizonyosodni látszik). Külön köszönet a szívemmel kapcsolatos tanácsra, megfogadtam és valóban sokat javult a helyzet!
-
Viktória
2022. április
Nagyon alapos, türelmes és emberközpontú. Részletekbe menően, mindenre kitérve vizsgált, 60 perces volt az első konzultációm, mindent átbeszéltünk. Érthetően magyarázott, megoldásközpontú. Ajánlom másoknak is nyugodt szívvel.
-
Krisztina
2022. február
Nagyon elégedett vagyok a doktorúrral, sokat segített az állapotomon, mindig figyelmes, nagyon jó orvosnak tartom.
-
Lisa
2022. február
Professional, understandable explanation, patient-oriented treatment. Excellent specialist with thyroid and other hormonal problems.
-
Rebeka
2022. február
Odafigyelés, szakértelem, csak pozitív tapasztalatom volt. Külön kiemelném, hogy életem első 1 órás konzultációja, ennyit orvos még nem foglalkozott velem sehol. Elégedett vagyok, úgy érzem jó kezekben leszek.
-
Katalin
2022. február
Endokrinológiai vizsgálatra érkeztem, nagyon körültekintő, minőségi ellátásban volt részem, rengeteg időt szánt rám a doktor úr. A szükséges pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot is el végezte a konzultációt követően, így nem kellett kétszer mennem. Minden tekintetben pozitív volt, ritkán találkozom ennyire alapos, lelkiismeretes orvossal.
-
Mary
2022. február
1 hour well detailed, very attentive, professional endocrinology consultation. Thyroid ultrasound was also available just right after the consultation. Excellent doctor, professional medical care.
-
Orsolya
2022. január
Mindenre kiterjedő, 1 órás alapos kivizsgálás, maximálisan páciensközpontú hozzáállás. Hosszú idő óta végre először valaki érthetően elmagyarázta az állapotomat és megnyugtatott, hogy van rá megoldás. Szépen javul az állapotom. Köszönöm a doktor úr hozzáállását és segítségét.
-
Lujza
2022. január
Alapos, teljeskörű vizsgálatot és tájékoztatást kaptam csaknem egy órán át foglalkozott velem a doktor úr, mindenre kitért. Minőségi ellátásban volt részem, érthető válaszokat és megoldásokat kaptam az állapotomra, elégedett vagyok.
-
Edit
2021. október
Pajzsmirigy ultrahang vizsgálatra érkeztem a doktor úrhoz. Nagyon pozitív volt, hogy mivel endokrinológus is mindent számomra is érthetően elmagyarázott és mutatott a vizsgálat közben. Eltérés miatt javaslatot tett a további vizsgálatokra is, endokrinológiai konzultációra is be tudtam jelentkezni. Maximálisan elégedett vagyok szakmai és emberi hozzáállás tekintetében is csak pozitív tapasztalatom volt.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése