1 882 818 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jámbrik Zsuzsanna - Belgyógyász, Endokrinológus

Dr. Jámbrik Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2007-ben cum laude minősítéssel. 2007-2013-ig általános belgyógyászati és kardiológiai betegeket láttam el a Szent István Kórház I. sz. Belgyógyászati Osztályán, így belgyógyászként a szív –...

Tovább olvasom
Dr. Jámbrik Zsuzsanna - Belgyógyász, Endokrinológus

Dr. Jámbrik Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2007-ben cum laude minősítéssel. 2007-2013-ig általános belgyógyászati és kardiológiai betegeket láttam el a Szent István Kórház I. sz. Belgyógyászati Osztályán, így belgyógyászként a szív – és érrendszeri betegségek kivizsgálása, kezelése a mai napig közel...

Tovább olvasom
Alfa Egészségközpont
1036 Budapest, III. kerület, Lajos utca 66. B. lh V. emelet (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2007-ben cum laude minősítéssel. 

2007-2013-ig általános belgyógyászati és kardiológiai betegeket láttam el a Szent István Kórház I. sz. Belgyógyászati Osztályán, így belgyógyászként a szív – és érrendszeri betegségek kivizsgálása, kezelése a mai napig közel áll a szívemhez.

2012-ben szereztem belgyógyászat szakvizsgát kiváló minősítéssel.

2016 óta a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház I. sz. Belgyógyászati, Endokrin és Anyagcsere Osztályán dolgozom, ahol az általános belgyógyászati kórképek mellett elsősorban cukorbetegek szakellátásával foglalkozom, de egyéb endokrinológiai kórképek diagnosztikájában és korszerű kezelésében is gyakorlati jártasságot szereztem. Pajzsmirigy szakrendelés keretén belül 2017 óta állok az ellátási terület betegeinek rendelkezésére.

2019-ben szereztem endokrinológia szakvizsgát kiváló minősítéssel. Kiemelt érdeklődési területeim a pajzsmirigy betegségek (alul- és túlműködés, gyulladások, golyva, göbök, daganatok kivizsgálása, komplex kezelése, gondozása), a 2-es típusú cukorbetegség életmódi, gyógyszeres és inzulin kezelése, valamint a nőgyógyászati endokrinológia (policisztás petefészek, vérzészavarok, meddőség, menopauza), de az elhízás és a magasvérnyomás betegség endokrin hátterének kivizsgálását is végzem. Az agyalapi mirigy és a mellékvese betegségein túl a zsír- és csontanyagcsere zavarainak kezelését is vállalom.

Munkámat kellő igényességgel, a legfrissebb szakmai ajánlásoknak megfelelően végzem, hangsúlyt fektetve a betegekkel való kommunikáció fontosságára. Szakmai felkészültségemet rendszeres továbbképzéseken frissítem.

 

Specializáció

 • Pajzsmirigy betegségek diagnosztizálása és kezelése
 • 2-es típusú cukorbetegség életmódi, gyógyszeres és inzulin kezelése
 • Nőgyógyászati endokrinológia (policisztás petefészek, vérzészavarok, meddőség, menopauza)
 • Elhízás és a magasvérnyomás betegség endokrin hátterének kivizsgálása

Kórházi háttér

 • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház I. sz. Belgyógyászati, Endokrin és Anyagcsere Osztály

Tanulmányok

 • 2019 Endokrinológia és anyagcsere - betegségek szakvizsga
 • 2012 Belgyógyászat szakvizsga
 • 2007 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése