1 343 544 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kiss Róbert -

Dr. Kiss Róbert

4.9 | 16 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kiss Róbert endokrinológus szakorvos vagyok. 3 éves elméleti intézeti munka után kerültem a II. Belgyógyászati Klinikára, és azóta dolgozom ott tudományos főmunkatársként. Belklinikai munkámat folyamatosan ellátva voltam különböző státusokban és kü...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kiss Róbert -

Dr. Kiss Róbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kiss Róbert endokrinológus szakorvos vagyok. 3 éves elméleti intézeti munka után kerültem a II. Belgyógyászati Klinikára, és azóta dolgozom ott tudományos főmunkatársként. Belklinikai munkámat folyamatosan ellátva voltam különböző státusokban és különböző időszakokban belgyógyász-szakértőként az Országos Belgyógyás...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kiss Róbert endokrinológus szakorvos vagyok. 3 éves elméleti intézeti munka után kerültem a II. Belgyógyászati Klinikára, és azóta dolgozom ott tudományos főmunkatársként. Belklinikai munkámat folyamatosan ellátva voltam különböző státusokban és különböző időszakokban belgyógyász-szakértőként az Országos Belgyógyászati Intézetben, az Egészségügyi Minisztériumban, az Országos Egészségbiztosítási Pénztárban, valamint évekig voltam – megszűnéséig – a Társadalombiztosítási Ár és Támogatási Bizottság elnöke. A klinikai betegellátás mellett 1972 óta részt veszek a klinikai endokrinológiai szakrendelés munkájában; heti 2 alkalommal általában hetente 35-45 beteget fogadok. Nem elhanyagolható munkám, hogy a klinikán több mint 40 éve vagyok oktatási felelős; évente több száz hallgató elméleti és gyakorlati oktatását és vizsgáztatását szervezem. Állami kitüntetésem: Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt.

Klinika, ahol rendel:
Dimenzió Egészségközpont

Tanulmányok

  • 1962 - Budapesti Orvostudományi Egyetem
  • belgyógyászati és endokrinológiai szakvizsga

Tagságok

  • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

4.9 az 5-ből
5 csillag
94 %
4 csillag
6 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 4.9

Részletes vélemények

Éva
2020. augusztus
A doktor úr kiváló tudással rendelkezik, nagyon szemléletesen magyaráz - még rajzolt is nekem :-) Egy igazi, régi vágású orvos, aki rászánja az időt a betegeire. Egyértelmű, hogy érdekli a páciens és a teljes képet próbálja nézni, nem csak a tüneteket.
RBGabriella
2020. március
Nagyon kedves, türelmes, szimpatikus, alapos. Kellemes, szeretnivaló, szuper szakember.
Bakos Endre
2017. március
Kedvessége , megértése,tudása. hatalmas humora közvetlensége .
Anikó
2017. január
Nagyon kedves és nagyon jó orvos,a legjobb
Judit
2016. szeptember
Türelmes, célratörő, érthetően magyaráz.
Zoltán
2016. augusztus
A kontaktus teremtése, a nyitottsága, figyelmessége, türelmessége és alapossága.
Magdolna
2016. augusztus
Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktor urat, Részletesen, mindent elmagyarázott, Köszönet neki!!!
Anikó
2016. február
minden
semmi
G. Zsuzsanna
2016. január
Az első találkozás.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése