2 307 312 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Márián Alexandra - Diabetológus, Endokrinológus, Obezitológus

Dr. Márián Alexandra

5.00 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Márián Alexandra endokrinológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban a Semmelweis Egyetemen szerzett diploma után a Szent Margit Kórház belgyógyászati osztályán kezdett el dolgozni, majd ezt követően a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászati oszt...

Tovább olvasom
Dr. Márián Alexandra - Diabetológus, Endokrinológus, Obezitológus

Dr. Márián Alexandra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Márián Alexandra endokrinológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban a Semmelweis Egyetemen szerzett diploma után a Szent Margit Kórház belgyógyászati osztályán kezdett el dolgozni, majd ezt követően a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászati osztályán szerzett belgyógyászati szakvizsgát. A szakvizsgája után a ma...

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center 2
1066 Budapest, VI. kerület, Oktogon Tér 3. Fszt. 6. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Márián Alexandra endokrinológus szakorvos magánrendelése.

1993-ban a Semmelweis Egyetemen szerzett diploma után a Szent Margit Kórház belgyógyászati osztályán kezdett el dolgozni, majd ezt követően a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászati osztályán szerzett belgyógyászati szakvizsgát.

A szakvizsgája után a magán egészségügyben helyezkedett el, majd a Pécsi Tudomány egyetemen komplementer medicina szakán licence vizsgát tett homeopáthiás orvoslásból.

2010-ben orvos-közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2015-től jelenleg is egy háziorvosi praxist vezet. 2018-ban endokrinológiai és anyagcsere betegségek szakorvosa lett. A háziorvoslás mellett endokrinológiai, obezitológiai és diabetológiai szakrendelést visz.

Specializáció

  • anyagcsere betegségek diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2018 Endokrinológia és anyagcsere- betegségek szakvizsga
  • 2011 Háziorvostan szakvizsga
  • 1999 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Titanilla
2022. május
Kiemelkedoen elegedett voltam a doctorno szakmai tudasaval es emberi hozzaallasaval. Pillanatok alatt at felmerte es megertette a problemat amivel hozza fordultam elmagyarazott mindent pontosan ,meghatarozta a prioritasokat es tervet keszitett a szamomra. Nagyon kellemes meglepetes volt,hogy partnerkent kezeli a pacienst es ezzel megteremti a bizalmi kapcsolat alapjait ami nelkulozhetetlen egy jo orvos-paciens viszonyban.
-
Anonym (külső értékelés)
2022. május
A doktornőnek kiváló a szaktudása, egyből meglátta mi a probléma nálam és kiirta a megfelelő gyógyszereket, jó tanácsokkal látott el. A légkör remek nála, nagyon kedves, nyitott, tájékoztat mindenről részletesen. Jó személyisége van. Engem meggyőzött, a jövőben csak hozzá szeretnék járni.
Nem fix az ár nála, hanem amennyi receptkiirás történik, annyiszor 2000 ft pluszban az alapáron kívül.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése