3 975 225 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus

Dr. Skurdenka Beatrix

4.29 | 71 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kie...

Tovább olvasom
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus

Dr. Skurdenka Beatrix

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést,...

Tovább olvasom
Jade Clinic Budapest
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/B (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése.

A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel.
Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést, a betegségek időbeni felismerését, és az egészségtudatosságra nevelést. Tanulmányai során gazdasági szakértői, egészségügyi menedzseri, ill. egészségpolitikai képesítést is szerzett, de az aktív orvoslás mindig a kedvenc tevékenysége maradt.


Specializáció

  • pajzsmirigy problémák kezelése
  • mellékvese problémák
  • inzulinrezisztencia holisztikus szemléletű gyógyítása
  • testsúlycsökkentés orvosi támogatása

Tanulmányok

  • 2019 Endokrinológia szakvizsga
  • 2016 Háziorvostan szakvizsga
  • 1999 Üzemorvostan szakvizsga
  • 1995 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Dr. Skurdenka Beatrix vélemények

4.29 az 5-ből
71 értékelés alapján
5 csillag
72 %
4 csillag
11 %
3 csillag
3 %
2 csillag
1 %
1 csillag
13 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.32
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.28
Megfelelő volt az ellátásod? 4.25

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Az ajtón való beinvitálása és aig leültem a székre.
Minősíthetetlen bánásmódja,stílusa. Az egész hozzáállása. Az elő és utolsó alkalom,hogy nála jártam.Senkinek nem ajánlom.

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Semmi pozitívat nem tudok elmondani a doktornőről............................
Teljesen félre kezelt, felírt egy vizsgálatot, aminek semmi értelme (3 orvos véleménye alapján írom ezt), és ennek az eredménye kapcsán felírt totál feleslegesen egy nagyon erős gyógyszert. Mindezek mellett pedig úgy beszélt velem, mint egy darab ronggyal. Kritikán aluli a hozzáállása...senkinek nem ajánlom

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
-
Lehet a doktornőnek csak rossz napja volt, de úgy éreztem, hülyének néz, meg le is kezel, pedig ismerem a kortortenetem, amit próbáltam is elmagyarazni, de csomószor kozbevagott és mintha nem is akart volna figyelni arra, amit mondani szerettem volna, csak ment tovább azzal, amit ő jónak gondolt. Kiirt vizsgálatokra, de nem magyarázta el egyáltalán, hogy ezek minek kellenek. Jó lett volna, ha kapok normális tájékoztatást, plusz egy kicsit több tiszteletet/figyelmet, kevesebb flegmazast.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
Hogy időben behívott, más pozitívat sajnos nem tudok mondani.
Amikor kérdezni akartam, rám mordult, h még nem tartunk ott. Nem fogalmaz egyértelműen, meg sem kérdezte, h van-e kérdésem, csak kiküldött a szobából, h menjek laborra, majd utána beszélünk. Ezt is úgy, h a maszk miatt alig hallottam,mit mond. Visszakérdeztem, erre türelmetlen lett, és úgy válaszolt, mintha hülye lennék. Teljes kétségek között jöttem el, és közben egy rakás pénzt otthagytam a kvázi semmiért :-(

(ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
Késve hívtak be és 10 percig tartott a vizsgálat. A doktornő arrogáns, lekezelő stílusban beszélt, a panaszaimat és a kórelőzményeimet végig sem hallgatta. Ragaszkodott hozzá, hogy a problémáimat egy bizonyos dolog okozza, fennhangon mondogatva, hogy ha neki nem hiszek kérjek másodvéleményt. Nem magyarázott el semmit. Kértem, hogy még bizonyos értéket nézzünk meg laborvizsgálat során, közölte, hogy ne gondolkodjak. Hazafelé végigbőgtem az utat. Ezt a stílust az sztk-ban is megkapom ingyen.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
6 percet késtem a megbeszélt időpontról az azonos helyen történő ultrahangos vizsgálat csúszása miatt. A recepciósok szörnyülködve közölték, hogy a doktornő nem tolerálja a késést. Majd végül 5 percre (!) hajlandó lett volna fogadni. Így, feltételezem, mindössze 11 percünk állt volna rendelkezésre a magánorvosi konzultációra. Én azt nem tolerálom, ha lekezelnek, így nem éltem a lehetőséggel.

(ellenőrzött értékelés)
2022. április
-
Az hogy kisétált az ajtón miközben az asztalára le volt rakva a papír amin rajta volt hogy ma kik mennek hozzá.

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
-
Egy időpontomat lemondta a doktornő betegség miatt, választottunk másik időpontot. Aznap csörgött a telefonom, hogy tudnék-e egy órával hamarabb menni, mert a doktornőnek elkell mennie. Megbeszéltem munkába, elmentem. Pont oda értem volna, csörgött a telefonom hogy a doktornő hazament, nem érdekelte hogy 4-5 beteg várja őt, azóta sem veszi fel a telefont. Egy régóta dolgozó (pénzért) orvostól nem várnám el ezt a hozzáállást úgy, hogy 2x időpontot változtattunk. Többet nem értem hozzá időpontot.

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
-
Skurdenka doktornő stílusa megalázó, siettet, nem magyaráz, hamar túl akar esni a konzultáción és bezsebelni a 40 ezer forintos díjat. Rettentően elszomorító, hogy a magán ellátásban ezt egy orvos megengedi magának. Nem ajánlom senkinek.

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
-
Az eredeti időpontot az ő kérésére kellett korábbira módosítani 15 perccel korábban érkeztem, de további 15 percet kellett várni. Nem kérdezte meg, hogy hogyan étkezem, milyen étrend-kiegészítőket szedek, ha szedek, hogy sportolok-e, vagy hogy van-e bármilyen tünetem, volt-e változás a súlyomban, hogyan érzem magam. Egyáltalán nem érdekelte az állapotom.