962 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Görömbey Zoltán -

Dr. Görömbey Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját Debrecenben szerezte meg, ezt követően 1995-ben belgyógyászatból, 1999-ben endokrinológiából tett szakvizsgát. Nyíregyházi kórházi munkája után Budapesten kezdett el dolgozni. Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere tár...

Tovább olvasom
Dr. Görömbey Zoltán -

Dr. Görömbey Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját Debrecenben szerezte meg, ezt követően 1995-ben belgyógyászatból, 1999-ben endokrinológiából tett szakvizsgát. Nyíregyházi kórházi munkája után Budapesten kezdett el dolgozni. Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere társaságnak. Nagy jártasságot szerzett a járó- és fekvőbeteg-ellátásban...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját Debrecenben szerezte meg, ezt követően 1995-ben belgyógyászatból, 1999-ben endokrinológiából tett szakvizsgát. Nyíregyházi kórházi munkája után Budapesten kezdett el dolgozni. Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere társaságnak. Nagy jártasságot szerzett a járó- és fekvőbeteg-ellátásban az endokrinológia teljes területén, így a hormonháztartás legszélesebb spektrumának problémáit is átlátja.

Klinikák, ahol rendel: Szent János Kórház, Oxygen Medical, Dr. Rose

Specializáció

  • agyalapi mirigy- és mellékvesebetegségek
  • pajzsmirigy betegségek diagnosztikája, kezelése
  • női -és férfi reprodukciós rendszer
  • calcium és csontanyagcsere endokrin vonatkozásai

Tanulmányok

  • 1999 endokrinológia szakvizsga
  • 1995 belgyógyászat
  • 1990 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése