2 291 469 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Implantix - Belváros

Implantix - Belváros

1137 Budapest, XIII. kerület,
Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő
(Újlipótváros)
4.91 | 32 értékelés
Információk a rendelőről

Belvárosi rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent István krt. 18. szám alatt. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben sz...

Tovább olvasom
Implantix - Belváros

Implantix - Belváros

Információk a rendelőről

Belvárosi rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent István krt. 18. szám alatt. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Na...
Tovább olvasom
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Belvárosi rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent István krt. 18. szám alatt. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy olyan környezetet fogunk kialakítani, ahol nem csak a legmodernebb felszereltség és anyagtechnológia adott, hanem az is, hogy – családias hangulatban - elegendő időt tudunk betegeinkre fordítani. Célunk, hogy minden páciensünket nyugodt környezetben, az elérhető legmagasabb színvonalon, a lehető legnagyobb gondossággal lássuk el. Filozófiánk, hogy a fogpótlások, tömések, implantátumok tartóssága a páciens és a fogorvos közös érdeke. Hiszünk a magas szakmai színvonalú, minőségi ellátásban, ezért munkáinkra garanciát vállalunk.

Galéria

Megközelíthetőség

Nyugati Pályaudvar metróállomástól a Jászai Mari tér felé gyalogosan közlekedve 5 perc alatt elérhető a rendelő.

Vélemények

4.91 az 5-ből
32 értékelés alapján
5 csillag
88 %
4 csillag
13 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.97
Tisztasága 4.97
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.94
Megközelíthetősége 4.75

Részletes vélemények

Tomon Sándor
2021. augusztus
Profi csapatmunka jellemzi őket illetve mindenki egyenként is kiemelkedő a saját szakterületén. Mindig kedvesek, mindig korrektek, sosem fájt semmi, megbízom bennük!
-
Barbara
2021. augusztus
Kedvesek
Nincs ilyen!
Mónika
2021. augusztus
A recepciós hölgy kedves, segítőkész.
Nincs.
Márton
2021. július
Nagyon kedves volt mindenki, az orvos részletekbe menően elmondta mi fog történni, milyen beavatkozásra számíthatok. A műtét utáni gyógyulásra vonatkozóan is bőséges információval láttak el.
Nem volt ilyen.
Emil
2021. július
Szép, rendezett környezet és kedves személyzet
-
Áron
2021. július
Derűs, kedves fogadtatás. A váró és a recepció igényes és tiszta. A rendelő tágas és jól felszerelt.
-
Dóra
2021. július
Mindenki nagyon kedves és profi volt, rengeteg jó tanáccsal láttak el, mindent elmondtak, segítettek, az egész szuper volt, csak ajánlani tudom!
-
Tamás
2021. június
Nagyon jó a rendelő atmoszférája, olyan érzésem volt a váróban, mint egy jobb hotel gyógyfürdőjének vagy szaunájának bejáratánál.
Kicsit soknak éreztem a papírmunkát, többször meg kellett adnom ugyanazokat az adataimat.
Krisztina
2021. május
A megbeszélt időpontban pontosan fogadtak. Nagyon kedves Mindenki. Profizmus.
-
Márton
2021. április
Öröm ide fogorvoshoz járni! A rendenlő tiszta és barátságos, mindenki kedves és segítőkész. A Doktor úr gyorsan és nagy szakértelemmel végzi a munkáját. Csak ajánlani tudom!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése