2 308 926 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Almási Róbert Gyula PhD. habil. EDPM. - Fájdalomcsillapítás szakorvosa

Dr. Almási Róbert Gyula PhD. habil. EDPM.

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Európai diplomával rendelkező fájdalom diagnosztikai és terápiás specialista. 2013.06.04. – 2014.09.30-ig osztályvezető főorvosként, dolgoztam a Kaposi Mór Oktató Kórház, Anaesthesiologia és intenzív terápiás osztályán, valamint vezetője voltam a Közp...

Tovább olvasom
Dr. Almási Róbert Gyula PhD. habil. EDPM. - Fájdalomcsillapítás szakorvosa

Dr. Almási Róbert Gyula PhD. habil. EDPM.

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Európai diplomával rendelkező fájdalom diagnosztikai és terápiás specialista. 2013.06.04. – 2014.09.30-ig osztályvezető főorvosként, dolgoztam a Kaposi Mór Oktató Kórház, Anaesthesiologia és intenzív terápiás osztályán, valamint vezetője voltam a Központi Műtőnek ahol korábban 2009. 04. 01. – 2013.06.04-ig egységvezet...

Tovább olvasom
HTS Medical Center - Pécs
7633 Pécs, Szigeti út 77. (Szigeti városrész)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Európai diplomával rendelkező fájdalom diagnosztikai és terápiás specialista.

 

2013.06.04. – 2014.09.30-ig osztályvezető főorvosként, dolgoztam a Kaposi Mór Oktató Kórház, Anaesthesiologia és intenzív terápiás osztályán, valamint vezetője voltam a Központi Műtőnek ahol korábban 2009. 04. 01. – 2013.06.04-ig egységvezető főorvosi teendőket láttam el. Az anaesthesiologia és fájdalomterápia területén a műtéti anaesthesia kórházszintű szervezésében és kivitelezésében tevékenykedtem, fájdalom szakrendelést vezettem, valamint részt vettem a rezidensi és szakorvosi oktatásban, továbbképzésben, osztály, kórház és regionális szintű szakmai továbbképzések szervezésében.

 

A mindennapi aneszteziológiai gyakorlatba bevezettem az ultrahang vezérelt idegblokádokat, melyek segítségével komfortosabb és egyszerűbb műtéti érzéstelenítést tudtunk végezni, hosszan tartó és kielégítő műtét utáni fájdalomcsillapítást értünk el. A módszert fokozatosan beépítettük a fájdalom szakrendelés eszköztárába, a krónikus fájdalmak kezelésében a különböző beavatkozásoknál egyéb képalkotó eljárások alkalmazása mellett egyre inkább szerepet kapott az ultrahang irányított lágyrész és idegblokád technika alkalmazása. Az ultrahang vezérelt idegblokádok országos szintű oktatásában, a szakorvosok képzésében 5 éve veszek részt.

 

  1. 01. 01. - 2009. 04. 01. Részlegvezető főorvosként a Seffer & Renner MK KFT Anaesthesiologia és fájdalom szakrendelésén dolgoztam. Feladatköröm az anaesthesia intézetszintű szervezése és kivitelezése mellett a fájdalom diagnosztika, intervenciós fájdalomcsillapítás, TENS, MAS, konzervatív fájdalomcsillapítási eljárások alkalmazása volt.

 

  1. 01. 01. - 2012. 05. 15. óraadó szaktanárként a PTE ETK Eü Főiskolai Karán dolgoztam, Elsősegélynyújtás - Oxyologia, Katasztrófa orvostan, Fájdalom, fájdalomcsillapítás és Gyógyszertani ismeretek és kontrasztanyagok tantárgyakat oktattam.

 

2014-ben Igazságügyi szakértői tevékenységhez szükséges jogi végzettséget szereztem, szakértői vizsgát tettem, tagja vagyok a Pécsi Igazságügyi Szakértői Kamarának. 2012-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem másoddiplomát Egészségügyi menedzsment specialista szakon.

 

2008-ban szereztem Ph.D. fokozatot a PTE ÁOK-án, Neuropharmacologia, Fájdalompharmacologia témakörben.

 

1996-ban Aneszteziológia és Intenzív Terápiás szakorvos szakvizsgát szereztem.

1989-ben végeztem általános orvosként a PTE ÁOK-n.

 

Számos szakmai társaság tagja vagyok, többek között a Magyar Aneszteziologiai és Intenzív Terápiás Társaság, Magyarországi Fájdalom Társaság, European Society of Anaesthesiologist , European Society of Regional Anaesthesia.

 

Alapító tagként nevemhez fűződik a Kaposvári Mentőalapítvány 1991-es megalapítása.

 

25 éves Kaposvári tevékenységemet és székhelyemet feladva 2014-ben szülővárosomba, Pécsre költöztünk családommal. Jelenleg a PTE AOK AITI-ben dolgozom.

 

2019-ben Brüsszelben megszereztem az EDPM diplomát - European Diploma of Pain Medicine. Európai diplomával rendelkező fájdalom diagnosztikai és terápiás specialista. Magánrendelésemet a HTS Medical támogatásával és keretei között tovább folytatom a Fájdalom-szakrendelés szakterületén, melyet 1996 óta folyamatosan végzek konzervatív kezelések, diagnosztikai vizsgálatok szervezése és értékelése, fájdalomcsillapító beavatkozások, idegblokádok, intervenciók, képvezérelt beavatkozások tervezése és kivitelezése formájában. A társzakmákkal együttműködve lehetőség van hagyományos módon nem, vagy nehezen csillapítható tumoros és mozgásszervi fájdalmak, izületi, gerinc, derékfájdalmak, végtagi fájdalmak diagnosztikájában, kezelésében, főként ultrahang vezérelt idegfonat, ideggyöki vagy perifériás idegblokád formájában. Traumatológiai, orthopediai, idegsebészeti és számos konziliáriusi háttér biztosított az egyéb neuro-fizioterápiás (TENS, MAS, rögzítők, tartás és mozgásjavítók, gyógytorna) eljárások mellett.

Tanulmányok

  • 2008 - Ph.D. fokozat a PTE ÁOK-án, Neuropharmacologia, Fájdalompharmacologia
  • 1996 - Aneszteziológia és Intenzív Terápiás szakorvos szakvizsga
  • 1989 - PTE ÁOK

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése