235 485 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Beke Zsuzsanna - Fül-orr-gégész

Dr. Beke Zsuzsanna

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

30 éves gyakorlattal rendelkezem a felnőtt és gyermek járóbeteg-ellátásban. Legnagyobb tapasztalatom a krónikus arcüregggyulladások kezelésében van, szükség esetén PROETZ-kezelést alkalmazok. A holisztikus gyógyítás szellemében a beteg fül-orr-gégészet...

Tanulmányok

  • 1985 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 1990 - Fül-orr-gégészetből szakvizsga
  • 1992 - Orvostovábbképző Egyetem - akupunktúra v...

Tovább olvasom
Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet
1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

30 éves gyakorlattal rendelkezem a felnőtt és gyermek járóbeteg-ellátásban. Legnagyobb tapasztalatom a krónikus arcüregggyulladások kezelésében van, szükség esetén PROETZ-kezelést alkalmazok. A holisztikus gyógyítás szellemében a beteg fül-orr-gégészeti panaszát a többi tünetével összefüggésben vizsgálom és kezelem.

Tanulmányok

  • 1985 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 1990 - Fül-orr-gégészetből szakvizsga
  • 1992 - Orvostovábbképző Egyetem - akupunktúra vizsga

Vélemények

211 értékelés
2019. június
A Doktornő nagyon kedves, professzionális. Most jártam nála először fülproblémával. Teljeskörű vizsgálatot végzett. A fülemen kívül megvizsgálta az orrom, torkom és hangszálaim is. Csak ajánlani tudom.
Egyáltalán nem volt ilyen.
2019. június
2019. június
2019. június
A Doktornő és Asszisztense is nagyon kedvesek, emberségesek és profik! Gondos, alapos ellátást kaptam mosollyal, jó szóval fűszerezve.
2019. június
2019. június
-
-
2019. május
A Doktornő és az Asszisztense is nagyon kedves és segítőkész. A Doktornő egy igazi kincs! Empatikus, odafigyelő, nagy tudású, profi szakember. Szakszerű, alapos és gondos ellátásban részesített. Minden kérdésemre részletes, érthető magyarázatot adott. Ezúton is mindent köszönök Neki! Orvosilag és emberileg is csak a legjobbakat tudom mondani Róla! Bárcsak minden orvos ilyen lenne! Szívből ajánlom!
2019. május
2019. május
A Beke doktornő szakmai profizmusa.
Nem volt.
2019. május
Amit előzőleg is már kifejtettem
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése