327 147 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Beke Zsuzsanna - Fül-orr-gégész

Dr. Beke Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

30 éves gyakorlattal rendelkezem a felnőtt és gyermek járóbeteg-ellátásban. Legnagyobb tapasztalatom a krónikus arcüregggyulladások kezelésében van, szükség esetén PROETZ-kezelést alkalmazok. A holisztikus gyógyítás szellemében a beteg fül-orr-gégészet...

Tanulmányok

  • 1985 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 1990 - Fül-orr-gégészetből szakvizsga
  • 1992 - Orvostovábbképző Egyetem - akupunktúra v...

Tovább olvasom
Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet
1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

30 éves gyakorlattal rendelkezem a felnőtt és gyermek járóbeteg-ellátásban. Legnagyobb tapasztalatom a krónikus arcüregggyulladások kezelésében van, szükség esetén PROETZ-kezelést alkalmazok. A holisztikus gyógyítás szellemében a beteg fül-orr-gégészeti panaszát a többi tünetével összefüggésben vizsgálom és kezelem.

Tanulmányok

  • 1985 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 1990 - Fül-orr-gégészetből szakvizsga
  • 1992 - Orvostovábbképző Egyetem - akupunktúra vizsga

Vélemények

238 értékelés
2019. augusztus
A doktorno es az asszisztense is nagyon kedves, alapos turelmes. Mindent elmagyaraztak, minden kerdesemre kaptam valaszt
Nincs
2019. augusztus
A tüzetes vizsgálat mellett részletes magyarázatot is kaptam.
2019. augusztus
A Doktornő és az asszisztense is nagyon kedves volt. Nagyon alapos vizsgálatban volt részem, és részletes, érhető magyarázatban.
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
A Doktornő és Asszisztense minden elvárásunkat felülmúlta. Kedves, alapos, figyelmes fogadtatásban és ellátásban volt részünk. Minden részletre kiterjedő vizsgálat volt, modern és minden igényt kielégítő eszközökkel. Soha nem vizsgáltak meg még ilyen alaposan. A Kislányom is jókedvűen, mosolyogva távozott. Köszönjük! Ha bármikor problémánk merül fel, csak ide és csak a Doktornőhöz megyünk!
2019. augusztus
A Doktornő egy tünemény 🙂 Nem csak nagyon kedves, de alapos is. Szakmailag és emberileg is kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂
2019. augusztus
2019. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése