4 145 682 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Branovics Judit - Fül-orr-gégész

Dr. Branovics Judit

4.87 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Branovics Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. Dr. Branovics Judit vagyok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Szakmai pályafutásom alapjait a neves Semmelweis Egyeteme...

Tovább olvasom
Dr. Branovics Judit - Fül-orr-gégész

Dr. Branovics Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Branovics Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. Dr. Branovics Judit vagyok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Szakmai pályafutásom alapjait a neves Semmelweis Egyetemen szereztem, ahol 1986-ban végeztem. Fül-orr-gégészeti szakvizsgámat...

Tovább olvasom
Egressy Medical Zuglói Egészségközpont
1149 Budapest, XIV. kerület, Egressy út 28-30. (Zugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Branovics Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése.

Dr. Branovics Judit vagyok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Szakmai pályafutásom alapjait a neves Semmelweis Egyetemen szereztem, ahol 1986-ban végeztem. Fül-orr-gégészeti szakvizsgámat 1990-ben, aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgámat 1994-ben szereztem meg. 
A mai rohanó világban és városi életmódban sajnos egyre több ember küzd felső légúti problémákkal, mint például fülfájás, orrdugulás, különböző allergiás és felső léguti panaszok, vagy hallásproblémák. 
Ezek a tünetek és panaszok gyakran akutan jelentkeznek, és tudom, milyen nehéz lehet gyors és hatékony ellátást találni. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy betegeim számára elérhető és megközelíthető orvosi ellátást nyújtsak. 
Szakmai gyakorlatom során különös figyelmet fordítok arra, hogy a legmodernebb diagnosztikai és terápiás módszereket alkalmazva, egyéni szükségleteket figyelembe véve nyújtsa segítséget. 
Büszke vagyok arra, hogy nem csak felnőttek, hanem 3 év feletti gyermekek ellátásban is széleskörű tapasztalattal rendelkezem. 
Az évek során számos betegem visszajelzése bizonyította, hogy odafigyelő, empatikus hozzáállásom és szakértelmem hozzájárult állapotuk javulásához. Hiszem, hogy az orvostudomány nem csak a testi, hanem a lelki jólét elérésében is kulcsszerepet játszik. Ha Ön vagy családtagja felsőlégúti panaszokkal, fülfájással, halláscsökkenéssel vagy bármely fül-orr-gégészeti problémával küzd, forduljon hozzám bizalommal. Elkötelezetten dolgozom azon, hogy minden betegem a lehető legjobb ellátásban részesüljön. 
Várom, hogy személyesen is segíthessek Önnek vagy szeretteinek visszanyerni az életminőséget és a harmóniát.

Tanulmányok

  • 1990. fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
  • 1986. Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Dr. Branovics Judit vélemények

4.87 az 5-ből
5 csillag
80 %
4 csillag
20 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Nagyon nyugodt kedves udvarias a doktornő! Tájékoztatása megfelelő volt. Minden kérdésemre válaszolt. Nem sietetett türelmes volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Először jártam a doktornőnél, de mindennel maximálisan elégedett voltam. Figyelmes, kedves és nagyon profi.
Semmilyen kellemetlenségem nem volt, sőt inkább pozitívan értékelném. Általában parázok a gégészeti vizsgálatoktól /öklendezés...stb/ de minden rendben volt.

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
A doktornő türelmes és érthetően választ adott minden kérdésemre. A kezelés alapos volt, elégedett vagyok!
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Mire kitöltöttem a papírt, már hívtak is, szinte azonnal sorra kerületem. Branovics doktornő nagyon kedves és alapos volt, érezhető az a hatalmas tapasztalat amivel rendelkezik. Csak ajánlani tudom. Soha többet állami egészségügy!!!
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
A doktornő figyelmes, és kedves volt, minden kérdésemre választ adott. Megnyugtató a jelenléte, szakmailag is nagyon meggyőző volt.
-