142 467 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Járai Tamás - Fül-orr-gégész

Dr. Járai Tamás

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Dr. Járai Tamás fül-orr-gégész magánrendelése. A Doktor Úr szakterülete a fej-nyaki onkológia, a rhinológia, az orr és fül esztétikai és korrekciós műtétei, valamint a fej-nyaki rekonstrukciós műtétek. 2000-től résztvevője a Pécsett évente megrendezé...

Specializáció

 • Fül-orr-gégészeti betegségek kivizsgálása
 • Fülkezelés
 • Orr és fül műtétei
 • Fej-nyaki rekonstrukciós műtétek
 • Fej-nyaki onkológia

Tanulmányok

 • 2006 Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
 • 1999 Pécsi Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Járai Tamás fül-orr-gégész magánrendelése.

A Doktor Úr szakterülete a fej-nyaki onkológia, a rhinológia, az orr és fül esztétikai és korrekciós műtétei, valamint a fej-nyaki rekonstrukciós műtétek.

2000-től résztvevője a Pécsett évente megrendezésre kerülő „Nemzetközi Orrplasztikai és Arcesztétikai Sebészeti Kurzusnak”, 2005-től instruktorként, 2010-től a kurzus főszervezője.

1997-től orvostanhallgatóként aktív résztvevője volt a magyarországi univerzális újszülöttkori hallásszűrési program elindításának. 1998-ban „Otoakusztikus emisszió az univerzális újszülöttkori objektív hallásszűrésben” címmel államvizsgadolgozata Rektori Díjban részesült, majd 2001-ben elnyerte a Magyar Fül-Orr-Gégeorvosok Egyesülete Békésy díját.

1999-től előadóként és szervezőként aktív részese a „Tudományos Hétvége az Objektív Audiometria Jegyében” rendezvénynek. 2007-től vesz részt a magyar, 2008-tól az angol nyelvű gradualis és postgradualis oktatásban, 2009-től az angol nyelvű oktatás tanulmányi felelőse. 2004-tól foglalkozik tudományos diákköri hallgatókkal, többek között rhinológia, audiológiai, kontakt endoszkópia, minimál invazív pajzsmirigysebészet, valamint fej-nyaki rekonstrukciós sebészet témakörökben. 

2000-től számos hazai és nemzetközi (Ferrara, Amsterdam, Hradec Kralove, Zágráb, Hamburg) kurzus résztvevője középfülsebészet, endoszkópos orrmelléküregsebészet, gégesebészet, minimál invazív sebészet-robotsebészet, orrplasztika területén. Gyakori előadó és társszerző szakmai kongresszusokon, több magyar és angol nyelvű tudományos közlemény szerzője és társszerzője.

2010-ben egyetlen nem sebész sebész jelentkezőként felvételt nyert a ráépített Plasztikai sebészet szakvizsga képzésre.

2012-től tagja a PTE KK Gyermekklinikáján működő Hasadékos Munkacsoportnak, ahol dr. Vástyán Attilával hasadékos fiatalok korrekciós műtétjét végzi.

Specializáció

 • Fül-orr-gégészeti betegségek kivizsgálása
 • Fülkezelés
 • Orr és fül műtétei
 • Fej-nyaki rekonstrukciós műtétek
 • Fej-nyaki onkológia

Kórházi háttér

 • Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinika

Tanulmányok

 • 2006 Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
 • 1999 Pécsi Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Tagságok

 • Hasadékos Munkacsoport

Vélemények

4 értékelés
2019. február
kedves és kíméletesen végezte a vizsgálatot
2018. december
Csodás orvos!Emberségesebb és nagyobb tudású orvossal nem találkoztam!Ő egy igazi orvos.!!!kívánok neki minden jót az életben!!!!
2018. május
A kezelés előtt részeltesen elmondta, hogy mi fog történni. Végig kedves és figyelmes volt és nagyon megértő.
2018. május
Doktor úr az egész kezelés alatt nagyon figyelmes és udvarias volt. Valamint a problémámat is villámgyorsan és professzionálisan oldotta meg.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése